🎁

10 julklappar du vill köpa IDAG!

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Det betyder att vi kan få en liten provision om du väljer att köpa något från en länk vi lägger upp (inklusive länkar till amazon.com eftersom vi är deltagare i Amazon Services LLC Associates-programmet.) Oroa dig inte, det kommer inte att göra det. kosta dig vad som helst.

***Det här inlägget är sponsrat av Zulily och Shopstyle Collective. Alla åsikter är mina egna.***

Klockan tickar och det är dags för mig att göra allvar med att lägga i varukorgen och utchecka!
Jag är så glad att Zulily har så många unika presentalternativ till fantastiska priser eftersom det verkligen gör mitt liv enklare!
Plus, så många av dem skickas snabbt också (leta bara efter den röda raketen på produktbeskrivningen).

Zulily kan erbjuda lägre priser genom att inte hålla lagren fulla av artiklar som väntar på att säljas och bara få artiklar skickade när de har köpts. Det tar ibland lite längre tid men låter dem skicka vidare lägre priser och besparingar till dig! Observera att Zulilys sista leveransdatum för jul är 19 december!
Zulily kommer att ha utvalda föremål med garanterad leverans till jul (GCD), och dessa föremål kommer att märkas med en presentikon (🎁).

Här är 10 julklappar du vill ha i IDAG!

SoundBot vattentät Bluetooth-högtalare: Det här är perfekt min tonåring. Han älskar musik och detta vattentäta alternativ betyder att han kan ta den till poolen, stranden eller i duschen!

Barbie Little People Dream House: Två klassiska leksaker. En fantastisk kombination! Perfekt för en förskolebarn.

Hot Wheels Ultimate garage: Detta är en käftdroppare! Det är STORT och jag känner få små pojkar vars käkar skulle falla om de såg detta under trädet.

Mini Squiggz: Dessa är mina småbarns favoriter och jag behövde ett nytt set till lillebror. De har små sugkoppar på dem så att de kan hålla sig till fönster. Så rolig byggleksak. Du kan till och med ta med dem på en roadtrip!

Kid Kraft Rocket Ship Playset: Det här är förmodligen det coolaste spelset jag har sett. Jag menar, ett rymdskepp? Hej framtida astronaut. Jag tycker att det här är så unikt.

smoothie lekset: Varje litet barn älskar att leka hus någon gång. Nu kan de göra smoothies till frukost precis som mamma. Jag älskar det här välgjorda leksetet i trä. Mycket fantasikul och min 6-åring skulle älska det.

Filosofi semester dofter: Jag tar dessa för mina tweens. Inga löften, jag kommer inte att stjäla dem. Så bra pris på dubbelpack i semesterdofterna! Dessa är en favorit år efter år.

Muk Luk pälsfodrade stövlar: Jag lade märke till dessa stövlar eftersom de är en klassisk konstläderlook, men det som gör dem speciella är pälsfodret inuti! Inga kalla tår i dessa! Min 12-åring kommer att älska dem!
Jag hittade massor av andra stilar markerade också! Shoppa alla stilar här.

Fem kronor spelset: Vi skänker alltid ett roligt familjespel till våra goda vänner. Detta är vinnaren i år. Det liknar Rummy, och även om vi aldrig har spelat det, har det bra recensioner!

Stuff”-påse: Det här är så älskling för en stor ELLER liten flicka. Av någon anledning har ALLA mina döttrar alltid massor av små “saker”. Från håraccessoarer till nagellack till LOL-dockor, detta är den perfekta väskan för att hålla den helt och hållet!


Tror du att mina barn kommer att gilla dessa? Jag hoppas verkligen det!
Se till att kolla Zulily varje morgon eftersom de alltid ändrar saker och presenterar nya produkter!
Och glöm inte att beställa INNAN 19 december!

Glad gåva!

Similar Posts