10 Super Oversized Scarf Mönster - Virkad

10 Super Oversized Scarf Mönster – Virkad

Har jag någonsin berättat för dig om den skrymmande halsduken jag gjorde 2018? Jag tror att jag kanske har delat den här historien förut, men här kommer det igen.

Det var en kall vinterdag, och jag bestämde mig för att sätta min virkning på prov. Jag hade nyligen lärt mig att virka, och jag tänkte att det skulle vara en bra idé att göra en skrymmande halsduk för att hålla mig varm. Efter några veckors av-och-på-virkning gjorde jag äntligen klart halsduken, den var en liknande eller inte samma som My Lenny-mönstret nedan.

Jag var så stolt över mig själv och kunde inte vänta med att ta ut den på en runda. Jag lindade den skrymmande halsduken runt halsen och gick ut. Jag trodde genast att jag hade gjort ett misstag. Jag hade gjort halsduken för skrymmande! Det kändes som att jag hade en filt runt halsen.

Jag började gå runt och det kändes som att alla stirrade på mig. Jag var säker på att de alla skrattade åt mig och trodde att jag var en konstig som gick runt med en filt runt halsen. Jag kände mig så generad och önskade att jag hade gjort halsduken lite tunnare.

Efter några timmars promenader runt i den isande kylan började jag vänja mig vid den skrymmande halsduken. Jag tyckte faktiskt att det var ganska mysigt och bekvämt, medan alla andra i min grupp var kalla. Jag började känna mig lite mer självsäker, och jag började till och med uppskatta uppmärksamheten jag fick från människor, nu tror jag att de alla var avundsjuka.

Det har gått några år sedan den där kalla vinterdagen, och jag bär fortfarande min skrymmande halsduk stolt. Varje gång jag tar på mig den kommer jag ihåg det där pinsamma ögonblicket, och jag kan inte låta bli att skratta åt mitt misstag. Jag är tacksam för att jag kunde lära mig av mitt misstag och göra en mysig och snygg skrymmande halsduk som jag kan njuta av att bära hela vintern.

Så här är mina bästa val för super skrymmande halsduksmönster.

Min Lenny Blanket Scarf

Detta gigantiska halsduksmönster var inspirerat av den ökända stora halsduken som bars av Lenny Kravitz. Det är ett riktigt statement som ser bra ut och håller dig varm och bekväm.

Färg Pop Super Scarf

Cumulus Cowl Virkmönster

Virkad överdimensionerad vinkelscarfmönster | LÄTT | Virkningsmassan

Hur man virkar en superscarf för nybörjare

Easy Peasy Loop Scarf

Det enklaste gratis Chunky Crochet Scarf Mönstret | Jewels och Jones

Easy Super Scarf – Gratis Virkmönster

Crosscross Crochet Super Scarf Mönster för nybörjare

Överdimensionerad halsduk

Vinterhalsdukar har en lång historia som går tillbaka till antika civilisationer.

Användningen av halsdukar som en form av kläder kan spåras tillbaka till det gamla Egypten, där de bars som en symbol för rikedom och status. I antikens Rom användes halsdukar som en praktisk klädesplagg som gav värme och skydd mot väder och vind. På medeltiden bars halsdukar som en form av ceremoniell klädsel, och de gjordes ofta av dyra material som siden eller sammet.

I mer modern tid har halsdukar fortsatt att bäras i både praktiska och modemässiga syften. Vinterhalsdukar, i synnerhet, är ett populärt val i kallare klimat, där de ger värme och skydd mot kylan. Vinterhalsdukar är ofta gjorda av tjocka, isolerande material som ull eller fleece, och kan prydas med mönster eller design.

Similar Posts