11 icke-godisidéer att fylla den påskkorgen

11 icke-godisidéer att fylla den påskkorgen

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Det betyder att vi kan få en liten provision om du väljer att köpa något från en länk vi lägger upp (inklusive länkar till amazon.com eftersom vi är deltagare i Amazon Services LLC Associates-programmet.) Oroa dig inte, det kommer inte att göra det. kosta dig vad som helst.

**Det här inlägget är sponsrat av Zulily. Alla åsikter är mina egna.**

Zulily har varit ett av mina favoritställen att shoppa på ett tag. Jag älskar de fantastiska besparingarna jag kan göra på populära märken och unika produkter. Varje dag kommer du att se nya butiker och produkter att välja mellan och till oslagbara priser. Varje dag kollar jag sidan för att se vilka erbjudanden som är live den dagen! Du hittar det senaste modet för hela familjen, leksaker, presenter och till och med heminredning!

Med påsken precis runt hörnet har jag försökt samla på mig lite mer unika idéer som inte är godis!
Självklart kommer Zulily i grepp! Jag hittade de bästa alternativen, till fantastiska priser, så jag var tvungen att dela!
Kom ihåg att produkterna alltid förändras på Zulilys webbplats, så om du spionerar på något som är ett måste, måste du få tag på det SNABB!

Gör det själv suddgummisats: Vilket barn gillar inte att skapa? De kan nu göra sina egna suddgummi med detta kit!

Metalliska färgstift: Om du har funnits ett tag vet du att detta är ett av mina mest favoritkonstverktyg för yngre barn. De är målade, men i stickform. Detta minskar verkligen röran! Jag lade märke till dessa eftersom de är speciella metalliska färger! Så kul.

Poke a Dot-inlärningskort: Poke A Dot inlärningsböcker är min favorit för småbarn och förskolebarn. Jag var så exalterad över att se att de också kom ut med inlärningskort. Ditt barn kan peta på “pricken” (det är ungefär som en bubbelplastprick) och interagera med lärandet!

Racerbilar och Monster Truck DIY Kit: Detta dubbelpaket är till ett bra pris. Du kan sätta ihop och måla din egen racerbil eller monstertruck. Tyst, kreativt kul som varar!

Bath Bomb Bunnies: Kanske det älskvärdaste jag sett på hela dagen. Vem gillar inte en bra badbomb? De här ser ut som små påskpipor, och jag tycker att de bara är älskling! Perfekt för en tween/tonåring eller en vän!

berlockarmband: Ingenting säger påsk som vackra pasteller. Tycker du inte att pärlorna ser ut som bubbelgum? Regnbågen och andra berlocker skriker “VÅR!”

Tie Dye Hårband: Här är en filler som faktiskt kommer att vänja sig! Dessa är inte bara vackra, utan praktiska. Jag gillar dessa hårslipsar eftersom de inte fastnar i håret och inte lämnar en bula för många människor. Bra att behålla håret på sina ansikten under vårens sporter!

Lego Bunny Set: Finns det något bättre än ett säsongsbetonat Lego-set? Jag tror inte det! Den här kaninen tar uppenbarligen tårtan denna påskhelg!

Nördiga Lego-projektbok: På tal om lego, om ditt barn har många “lösa” lego som inte går till en specifik uppsättning, är detta ett bra köp. de kan skapa med dessa projekt! Lovar att detta kommer att hålla dem sysselsatta länge!

Kanot Cosmic Brain Set: Kanoodle-pusslet har varit en favorit i det här huset och en långvarig bästsäljare hos er damer. Detta är en nyare Cosmic version och det är något nästan alla barn (eller vuxna) kommer att älska!

Vattentäta spelkort: Jag hoppas att många av oss snart får varmare väder, vilket betyder strand, pool och sjö! Spelkort är något nästan alla av oss har, men dessa är VATTENTÄTA för lite kul på vattnet!


Där har du det! Några kära påskfynd. Jag hoppas verkligen att påskharen är uppmärksam!

Glad shopping! (Ser du vad jag gjorde där?)

Similar Posts