25 Virkmönster för halsdukar med fickor – Virka

25 Virkmönster för halsdukar med fickor – Virka

Virkade halsdukar är ett moderiktigt komplement till alla ensemble. De är ett snabbt och enkelt sätt att lägga till färg och känsla till vilken ensemble som helst. Virkade halsdukar är inte bara vackra och moderiktiga, utan de är också ett utmärkt tillfälle att visa din originalitet och expertis. Med ett brett utbud av virkade scarfmönster tillgängliga kan du göra en unik scarf som kommer att få din uppmärksamhet.

Min faster Mable har alltid varit en källa till kärlek och värme i mitt liv. Hon har alltid varit lite orolig, speciellt när det kommer till hennes hälsa. Hon klagar ofta över att hon har kalla händer, oavsett årstid. Så när jag hörde om populariteten av att göra virkade halsdukar med fickor, bestämde jag mig för att göra en åt henne.

Först blev jag lite skrämd av tanken på att virka, men jag var fast besluten att göra något speciellt för min moster Mable. Jag tillbringade dagar med att undersöka och titta på tutorials, och sakta började jag förstå grunderna i virkning. Efter några veckors träning var jag äntligen redo att börja på projektet.

Det första steget var att hitta rätt mönster. Efter timmars letande hittade jag äntligen den perfekta – ett enkelt men snyggt mönster med fickor som verkade perfekt för min moster Mable. Jag var så exalterad över att komma igång, och innan jag visste ordet av var jag färdig med halsduken!

När jag presenterade halsduken för min moster Mable fylldes jag av stolthet. Hennes ögon lyste upp av glädje när hon insåg att jag hade gjort henne en virkad halsduk med fickor för att hålla händerna varma. Hon tog omedelbart på den och kramade mig och tackade mig för min omtänksamhet.

Att göra den virkade halsduken med fickor till min moster Mable var en av de mest givande upplevelserna i mitt liv. Jag är så glad att jag kunde göra något speciellt för henne, och det är något jag alltid kommer att uppskatta. Jag är säker på att halsduken kommer att hålla henne varm i förhoppningsvis många år framöver.

Det finns ett virkat halsduksmönster som passar allas egen stil, från enkla och eleganta till livfulla och djärva. Med rätt material och lite tid kan du göra en härlig scarf att vara stolt över. Så ta tag i din virknål och låt oss börja!

Enkel virkad sjal med fickor

Tessellation Hood Scarf Virkmönster

Enkelt virkat mönster för kramar Pocket Wrap-sjal för nybörjare

Monokrom fickscarf

Parlor Pocket Sjal

Fuskpälsscarf med fickor

Bobbi Pocket Scarf

Lätt Hooded Pocket Scarf Virkmönster Njut av en promenad i kallt väder utan att behöva bära din handväska. Kamgarn användes till halsduken och luvan, och extremt tjockt fuskpälsgarn användes till pom pom.

Francisco Pocket Scarf

Letar du efter fler gratis scarfmönster som har en ficka? Kolla in den här sammanfattningen av virkade mönster vi skrev 14 gratis halsdukar med fickor virkade mönster

Similar Posts