9 måsten för att hjälpa dig hitta din zen under det nya året

9 måsten för att hjälpa dig hitta din zen under det nya året

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Det betyder att vi kan få en liten provision om du väljer att köpa något från en länk vi lägger upp (inklusive länkar till amazon.com eftersom vi är deltagare i Amazon Services LLC Associates-programmet.) Oroa dig inte, det kommer inte att göra det. kosta dig vad som helst.

Tack till QVC och Shopstyle Collective för att ni sponsrar detta inlägg! Skapa en Zen Den i ditt hem där din familj kan finna lugnet under galna dagar.

Ahh … djupt andetag in … djupt andetag ut. Efter en intensiv semester, älskar jag alltid att öppna den nya sidan på ett nytt år. Det är den tid då jag kan anpassa mitt liv med nya mål, organisera skrymslen i huset som har försummats och faktiskt sätta mig ner till en bra bok.

Januari är en perfekt chans att hitta din zen. Och oavsett vad det betyder för dig…här är några favoriterbjudanden från QVC den här månaden som tar dig dit. Från organisation, till att äta hälsosamt, till att stjäla några lugna stunder…här är det bästa av det bästa på erbjudanden som inte går att slå!

Ny på QVC? Använd koden ERBJUDANDE för att få $15 i rabatt på din första beställning på $35 eller mer, vilket kommer att fungera på många av föremålen här!

Välkommen till vår Zen Den. Det är där alla i vår familj längtar efter att läsa tyst, ta en tupplur eller bara vila från en galen dag. Jag fick det här olivträdet från QVC för några månader sedan och det är fortfarande en av mina favoritdelar i det här rummet. Så vackert och naturligt. Men vet du det coola med olivträd?

De är tuffa. Även genom vind, torka och eld är de motståndskraftiga. Jag har försökt lära mina barn denna rektor och jag tänkte att det skulle vara en cool påminnelse om att ha ett olivträd i vår Zen Den för att påminna oss om just det under svåra dagar.

Jag handlar helt och hållet om växter som jag inte behöver vattna eller oroa mig för att döda och QVC har några helt fantastiska sådana, som den här 5′ konstgjorda palmträdet eller det här vackra fiolbladsträdet på frigång för endast $26!

De här dyker in och ut ur QVC så när jag ser dem så slänger jag genast ett par för de är BÄST!! Om du har mål att äta hälsosammare under det nya året är dessa behållare till EN STOR hjälp. Jag vet inte varför, men det gör att äta en sallad så mycket bekvämare och roligare. Ta med lite Zen till din lunchtimme.

Kanske beror det på att alla dina pålägg är uppdelade i fack, så det är trevligt och enkelt att ta med till jobbet eller göra i förväg och förvara dem i kylen. Jag tänker sällan på att göra mig en sallad, men de här skålarna gör mig vilja att äta dem varje dag. Och min man är ett STORT fan också!

Duon är ÄNTLIGEN I LAGER!!! Ta ett set innan de säljer slut igen.

Jag vet att ni tjejer är stora tarte-fans som jag, faktiskt, förra året började jag sakta prova allt tarte som deras Maracuja lippies (detta 9-pack är det BÄSTA erbjudandet någonsin och ger dig det bästa av allt att prova!) som jag är helt kär i. Och jag är inte den enda! Under semestern gick jag på en “favoritsaker”-fest där två andra tjejer tog med sig tarte Maracuja Juicy Lip som sina favoritsaker. godkännande!

Om du inte har provat smaker Lights, Camera, Lashes mascara, borde du göra det! Det ger bra täckning och jag känner att det verkligen tjocknar mina fransar. Just nu kan du få denna trio för ett vackert lågt pris! High-end mascara plus två shadow sticks för under $30 … fantastiskt!

Denna lilla pärla finns på Beauty IQ Steal den här månaden och den är bra! Jag har ansträngt mig noggrant för att använda mestadels rena skönhetsprodukter från och med nu. Jag gillar att veta att ingredienserna jag lägger på mitt ansikte är gjorda utan sulfater och parabener.

Det är ett naturligt och mycket effektivt sätt att få kontroll över dina linjer under ögonen, bagage och mörka ringar. Jag applicerar bara en liten droppe under varje öga och gnuggar försiktigt in den tills den absorberas. Cirka 30 sekunder senare känner jag en fin uppstramning under ögonen och det gör jag på morgonen och på kvällen.

Jag kan säga att flaskan kommer att hålla för evigt och till cirka 18 $ är detta ett fantastiskt fynd som kommer att göra stor skillnad om du låter den bli en del av din vanliga rutin. Nu är detta Zen som ditt ansikte kommer att älska.

Okej, det här är en ny produkt som jag tycker är så fantastisk och jag är så exalterad över! Jag är ett stort fan av IT Cosmetics till att börja med (deras CC+ kräm har varit min favorit i flera år)…nu har de släppt en enhörning av alla rengöringsmedel. Det finns INGET där ute som detta som jag är medveten om. Detta rengöringsbalsam är en magisk sminkborttagare som inte bara fungerar som en rengöring, utan den smälter helt bort smuts och smink SAMTÅT den återfuktar. Den ger 24-timmars återfuktning! Duon är en fantastisk affär den här månaden … kan inte vänta med att prova!

Här är en annan Beauty IQ Steal du måste känna till! Ta med lite zen i din skönhetsrutin genom att ägna dig 2-3 gånger i veckan i denna lyxiga mask med en arktisk glacial anarcticine som försvarar ditt ansikte mot föroreningar. Fantastisk! Och det har gått ner från $52 till cirka $31 bara denna månad!

Snacka om den ultimata hårvården…behandla dina lockar med det mest närande rengöringsbalsamet på marknaden. Denna WEN-trio är med i Beauty IQ Steal den här månaden och vilken stöld det är! Om den köps separat, skulle denna uppsättning om tre kosta 134 $. Gissa hur mycket på QVC den här månaden? Under $65 och det inkluderar kammen du behöver för ansökan!

Och dessa flaskor är STORA. (Titta på videon för hur man använder det. Det är ett schampo och balsam i ett. Första appliceringen rengör, andra appliceringen återfuktar och ger volym.) Jag vet att när jag blir äldre behöver mitt hår mer och mer hjälp så här för att se fylligt och friskt ut . Thinkhair Zen.

Januari är en bra tid att få ordning på och jag letar alltid efter smarta förvaringslösningar. Lyckligtvis finns denna förvaringspall på online-specialerbjudande denna månad till ett bra pris! Perfekt i ett sovrum eller vardagsrum, du kan förvara filtar, kuddar, böcker och spel inuti. älskar att!

Jag har haft min Vitamix tillräckligt länge för att veta att det är en absolut nödvändighet som jag inte skulle kunna leva utan. Blandningen som du får med denna kommersiella mixer är så slät, så krämig att du får smoothies och proteinshakes som är precis lika bra som Starbucks eller Jamba Juice. Total game changer! Och om du har väntat på ett prisfall…gör dig redo för QVC har en otrolig affär på gång…över $250 rabatt med start 13/1!!! Gör dig redo att GOOOO!!

Det här är några av de saker som ger mig lite frid och lycka när vi börjar ett nytt år. Jag hoppas att du kommer att ha kul med att shoppa QVC:s erbjudanden denna månad som alla är utformade för att hjälpa dig med alla dina mål och beslut.

Similar Posts