Alla tomtar borde slå in så här!

Alla tomtar borde slå in så här!

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Det betyder att vi kan få en liten provision om du väljer att köpa något från en länk vi lägger upp (inklusive länkar till amazon.com eftersom vi är deltagare i Amazon Services LLC Associates-programmet.) Oroa dig inte, det kommer inte att göra det. kosta dig vad som helst.

När jag växte upp älskade jag alltid när tomten slog in alla mina presenter så att jag kunde öppna en present i taget. Detta verkade få julen att vara längre snarare än att bara ha alla presenter under granen uppslagna. Men det tar säkert mer tid som förälder, speciellt en fördröjande förälder som jag är. Det är här tygjulpåsar kommer till undsättning!

Tomten! Lägg märke till dessa julväskor av tyg.

För några julafton sedan, sent på kvällen, var jag hemma hos min mamma och försökte slå in presenter efter att våra två barn hade lagt sig för att vara redo för julmorgonen. Eftersom jag är helt insnärjd i tejp och papper tittar jag över och ser min svägerska (som precis hade släpat in sina presenter inte fem minuter innan) precis avsluta all sin inslagning. PÅ VILKET SÄTT?!? Tyg julpåsar. GENI!!! Hon hade några som gick i arv från hennes barndom. Tänk på minnena bara dessa väskor höll. Jag har varit fast sedan dess.

Vi lägger ut våra väskor på julafton och på morgonen gör tomten sin magi (på 10 minuter istället för timmar) och de är fyllda med presenter! Inga plastpåsar fulla med trasigt omslagspapper – vik bara ihop tyget och du är redo för nästa år! SÅ GRÖNT! Det bästa är att vi inte är helt utmattade nästa morgon så vi kan faktiskt hålla oss vakna och se alla presenterna flyga ut!

tyg julpåsar

Gör dina julpåsar i tyg som matchar din juldekor eller använd teman.

Mina barn blir nu exalterade bara av att se dessa påsar komma ut ur förvaringen!

Du kan få dem att matcha din semesterinredning och lägga ut presenter när du köper dem om du vill ha presenter under trädet. Eller så kan du använda teman som dina barn gillar precis som omslagspapper. Jultyg säljs alltid efter jul så att du kan fylla på inför nästa år!

Jag delade idén på DISNEY att använda dessa som en gåva till någon som verkar ha allt.

tyg julpåsar bundna med ett band sittande på en stol

De fungerar även utmärkt för inslagning av födelsedagar!

Alla tomtar borde slå in SÅ HÄR!

God Jul!

Alla tomtar borde slå in SÅ HÄR!

Similar Posts