Återanvänd svart tavla silverfat - DIY-inspirerad

Återanvänd svart tavla silverfat – DIY-inspirerad

Hur man gör en återanvänd krans med svarta tavlor på ett silverfat för din juldekor

Jag delade ett projekt, en omvandlad målning som blev en krans som jag delade på Habitat for Humanity DIY Workshop som jag var värd för ett år. Jag kunde göra ytterligare ett prov av ett andra projekt som förvandlade dessa gamla silverfat som jag hittade på min sparsamma skattjakt.

Hur man gör en återanvänd krans med svarta tavlor på ett silverfat för din juldekor

Instruktioner för svarta tavlan silverfat

tid: 1 timme plus torktid

material:

  • Silverfat
  • Silver polska
  • Måla
  • Foam målarpensel
  • Krita
  • Pappershandduk
  • band
  • Konstgjorda blommor
  • Garland Wire
  • Silvertejp

Polering av silverfatet

Som du kan föreställa dig är det en poäng att hitta s silverfat i en secondhandbutik, men det innebär vanligtvis att man städar upp det lite. Den här var nästan helt svart. Jag använde Wrights Silver Cream. Det var lätt att använda och kommer med en svamp. Gnid helt enkelt krämen med svampen direkt på tallriken och skölj av den med vatten. Använd en mjuk trasa för att torka av den.

Hur man gör en återanvänd krans med svarta tavlor på ett silverfat för din juldekor

Som ni kan se på bilderna fanns det några skamfilade fläckar som jag inte kunde ta bort. Detta gjorde den till en ännu bättre kandidat för en upcycled makeover.

Måla med tavlafärg

Denna process tog nästan tre timmar för mig eftersom jag målade tre lager svarta tavlor så att den fick torka i en timme mellan strykningarna. Jag använde Martha Stewarts svarta tavlafärg.

Hur man gör en återanvänd krans med svarta tavlor på ett silverfat för din juldekor

När färgen är torr måste du krydda tavlan med krita. Använd krita på sidan och gnid in den på tavlan. Torka slutligen av krita med en pappershandduk eller en ren trasa.

Dekorera tallriken

Jag ville att den här skulle se ut som en julkrans. Dukband användes för att säkra bågen i ryggen. På så sätt kan den enkelt tas bort. Olika konstgjorda blommor och grönska från 99 Cent Store och Walmart avslutade kransen. Jag skar upp dem och satte ihop dem med garlandtråd för att säkra dem. Jag lät lite tråd hänga ut och ner på baksidan så att jag kan tejpa ner den med tejp.

Hur man gör en återanvänd krans med svarta tavlor på ett silverfat för din juldekor

Det blev jättebra! Du kan skriva vilket meddelande du vill. Häng den inuti eller på din ytterdörr!

Här är ett större fat som jag gjort om till en menytavla.

Här är en snabb YouTube-video för denna svarta silverfat som jag gjorde för en mer detaljerad bild.

Jag hoppas att ni gillade min svarta silverfat!

Du kanske också gillar

Här är några andra inlägg som du kanske gillar:

Här är några favorit DIY julkransar:

Uppdaterad och förbättrad från november 2017.

Similar Posts