DIY Rustic Indoor Shutters

DIY Farmhouse Wood Shutters – Creations by Kara

Letar du efter ett snabbt, enkelt och billigt sätt att lägga till lite rustik lantlig charm till din heminredning? Ge dessa DIY träluckor och försöka. Jag kunde piska ihop fem av dem på en eftermiddag!
Hur man gör dina egna rustika träluckor.  Det är enkelt med denna handledning!

Jag är lite besatt av programmet Fixer Upper på HGTV. Jag älskar Joannas bondgårdsstil, och jag sparar varje avsnitt så att jag kan dregla över de underbara rummen om och om igen. Hon använder massor av coola arkitektoniska element som konsoler, bärgade dörrar och gamla fönsterluckor. kärlek.

Tyvärr har jag inte den bästa turen att hitta bärgade bitar som faktiskt är i gott skick. Så jag bestämde mig för att ta saken i egna händer och göra min egen. Shutters alltså. Och jag är kär i dem.

Det bästa – de var SÅ lätta att göra. på riktigt. Du kan helt göra detta. Förmodligen på kortare tid än det skulle ta dig att faktiskt köra runt och leta efter gamla fönsterluckor. Du har detta!!
DIY Farmhouse Wood Shutters

Hur man gör dina egna DIY Wood Shutters

Tillbehör (innehåller affiliate länkar)
-En 10 fot lång 1×4 för varje slutare (skuren i tre 32″ långa bitar och två 12″ långa bitar)
– Huggsåg (eller låt virkesaffären såga ditt virke åt dig)
-Palmslipmaskin eller sandpapper
-Vit färg
– Pensel
-Trälim
–Brad Nail Gun och finish naglar

Instruktioner:
-När du köper dina brädor, låt timmeraffären skära dem i bitar åt dig. Eller ta med dem hem och skär dem med en hacksåg. Från varje 10 fots bräda, skär 3-32″ bitar och 2-12″ bitar.
DIY Ladugårdsluckor

Vattna ner lite vit färg och måla toppen och sidorna av varje bräda. Det krävs bara ett lager för en vitkalkad look. Slipa kanterna för en mer rustik look. Jag gillar att använda min palmslipmaskin eftersom den är MYCKET snabbare än att slipa för hand.
Hur man gör ladugårdsluckorNu är det dags att sätta ihop luckorna. Rada upp de tre långa bitarna. Tips: använd målarpinnar eller kartongbitar som distanser mellan skivorna. Pressa en rad lim över brädorna där du vill att dina toppdelar ska gå.
Steg för steg instruktioner för att göra rustika träluckor.Lägg de översta delarna på och rada upp dem så att de är centrerade. Tryck sedan hårt bara i några sekunder.
DIY träluckorAnvänd din praktiska dandy spikpistol för att spika fast de översta brädorna på plats.
Lätt DIY Wood ShuttersDu kan fylla hålen om du vill, men jag ville ha en rustik look, så jag lämnade mina som de var.
Det tar bara några enkla steg för att göra dessa ladugårdsluckor!Det är allt! Var inte det lätt?
Gör-det-själv rustika inomhusjalusier
Nu är det bara att hänga upp dem. Jag fäste bara sågtandshängare på baksidan av min. Jag gjorde fem av dem och placerade dem bakom vår tv i vardagsrummet. Jag älskar hur det lägger till visuellt intresse och gör det så att tv:n inte är riktigt så ont i ögonen.
Hur man gör en accentvägg med DIY träluckor.

DIY träluckor - steg för steg handledning

FLERA DIY-PROJEKT:

Similar Posts