tooth fairy pillow pinterest

DIY Tooth Fairy Kudde Craft Handledning

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Det betyder att vi kan få en liten provision om du väljer att köpa något från en länk vi lägger upp (inklusive länkar till amazon.com eftersom vi är deltagare i Amazon Services LLC Associates-programmet.) Oroa dig inte, det kommer inte att göra det. kosta dig vad som helst.

tooth fairy kudde pinterest

Okej killar! Jag måste berätta en liten historia så att ni kan se var idén med tandfe-kudden kom ifrån.

Min lilla flicka är 5 och hon är på full fart 24/7. Hon är högljudd, trampar runt i huset, kan inte leka kurragömma för att hon är för högljudd – förstår du? Hon är ett HÖGT barn…tills läggdags. Sedan förvandlas hon till en tyst ninja. Hon kan smyga in i mitt rum på natten och ta sig ungefär 1 tum från mina ögon innan hon viskar “mamma!” Skrämmer ihjäl mig!

Dessutom sover min lilla tysta sänggåendeninja väldigt lätt. Jag kan inte ens kika in i hennes rum på natten utan att hon vaknar. Så när hon kom till mig förra veckan med en vickande tand tänkte jag, det finns inget sätt att tandfen kommer att kunna få ut sin tand under kudden utan att väcka ninjan. Men jag blev också sliten för att jag är en sugen på tradition. Jag gillar tanken på att “lägga din tand under din kudde och sedan vakna till lite pengar från tandfen”.

Jag bestämde mig för att det bästa sättet att hantera den här situationen är att sätta en liten twist på traditionen och göra henne till en kudde som hänger från hennes dörr. geni, eller hur?!

Handledning för hantverk av tooth Fairy Kuddar

Jag handlar om ett snabbt och enkelt projekt och det här är definitivt ett av dessa. Dessutom behövde jag inte lämna mitt hus för någon av förnödenheterna. Och jag slår vad om att du har förråden i ditt hus just nu för att göra en till dig själv (ahem … för ditt barn, menar jag.)

Här är vad du behöver:

2 7″ rutor av koordinerande tyg

tygbit (cirka 4 tum kvadrat) *valfritt

skrotbit av vit filt

vadd

en liten bit band

nål och tråd

Tooth Fairy Kuddmönster

Låt oss börja!

Börja med din restbit av vit filt. Detta kommer att göra din tandficka på kudden. Det enklaste sättet att få det symmetriskt är att vika filten på mitten och sedan dra halva tanden. Jag använde en försvinnande bläckpenna men vilken gammal penna/penna som helst kommer att göra susen.

Om du vill ha en GRATIS utskrivbar mall för tanden, gå hit.

tooth fairy kuddmönster

tooth fairy kuddmönster

Klipp sedan ut din dragna tand.

tooth fairy kuddmönster

Du kommer att ha något som liknar detta.

tand-fe-kudde-4 kopia

Jag bestämde mig för att jag ville sätta min tand på ett tygstycke för att få det att sticka ut. Det här är inget nödvändigt steg men jag tror att det gör det snyggare. 😉 Jag placerade min tand på tyget och skar min rest lite större än filtanden.

tooth fairy kuddar

tooth fairy kuddar

Plocka upp din nål och tråd (jag använde broderitråd) och sy runt ditt lilla tyg för att fästa.

tand-fe-kudde-7 kopia

Älskar den handgjorda atmosfären som den redan ger ifrån sig! inte du?!

tand-fe-kudde

Nu ska vi sy i tandfickan. Börja längst upp till höger och sy hela vägen runt din tand tills du kommer upp till vänster, sluta sedan.

tand-fe-kudde

Titta på den där söta tandfickan!

tand-fe-kudde

Ta sedan ditt band och lägg ut det på din så här:

tand-fe-kudde-11 kopia

Nåla fast din kudde fram och bak, räta sidorna ihop. Se också till att du fäster ditt band på plats så att det inte rör sig på dig.

tand-fe-kudde-12 kopia

Sy hela vägen runt din kudde, lämna ungefär ett 3-tums hål för att vända kudden rät utåt.

tand-fe-kudde-13 kopia

Så här kommer den att se ut när du har vänt den.

tand-fe-kudde-14 kopia

DIY Tooth Fairy Kudde

Jag lät min ninja-tjej hjälpa mig stoppa vadden i kudden – hon älskade att kunna “göra” sin kudde. 😉

tand-fe-kudde-15 kopia

Fyll det tills det ser ut så här:

tand-fe-kudde-16 kopia

Därefter vill du bara sy ihop din kudde. Jag använde en osynlig söm för att göra det. Det ger ett renare utseende.

tand-fe-kudde-17 kopia

Annnndd, du är klar! Något med att göra kudden gjorde min lilla flicka ha att dra hennes tand, bara så att hon kunde använda kudden. (ps det tog henne bara 1 dag efter att jag gjorde kudden att dra hennes första tand!)

tand-fe-kudde-20 kopia

tand-fe-kudde-21 kopia

Och nästa morgon väntade några glittrande kontanter på henne. Jag rekommenderar starkt att du lägger till lite glitter i pengarna. Jag tycker att det ger den en extra touch. Bara spraya med hårspray och släng lite glitter på det. Och btw, glittret lossnar lätt, så inga bekymmer! Se bara till att du är över en papperskorg innan du dammar av den!

tand-fe-kudde-24 kopia

Hoppas du tycker om att göra en för din egen sovninja! Jag vet att det har gjort tandfens jobb mycket lättare hemma hos mig!

kerri-siggy

Vill du ha lite mer tandfe-inspiration? Du kommer att älska denna MAGIC Shelley delade.

Och glöm inte vår GRATIS utskrivbara tandfefaktura… bedårande.

sidebar_free-printable_toothfairy

Similar Posts