Dollar Tree Hack – White Christmas Swag – CraftBits.com

Dollar Tree Hack – White Christmas Swag – CraftBits.com

Dollar Tree Hack – White Christmas Swag

Denna handledning för julhantverk kommer att visa dig hur du förvandlar Dollar Tree-julgranar till ett härligt vinterunderland-julbyte.

Vad du behöver

2 Dollars träd Vita julgranar

Lim pistol

Dollar Tree guldbär

Dollar Tree Röda bär (frostade vita på toppen)

Dollar Tree röd och svart rosett

Dollar Tree Glitter Vas Filler

Dollar Tree Pine-plockar (dessa kommer i en påse)

garn eller snöre

sax

Instruktioner

Instruktioner:

Öppna upp lådorna med de vita julgranarna och ta bort baserna. Du kan slänga dem i papperskorgen. Lägg träden så att ändarna överlappar varandra. Fäst med en rejäl mängd varmt lim och lite garn.

Använd vridbandet på baksidan av bågen för att fästa det i mitten av där träden möts och knyt tillbaka det hårt.

Använd trådskärare eller sax och klipp av delar av guldbären och lägg dem på vardera sidan av bågen, fäst den med varmt lim

Sedan lade jag tallhackarna i en x-form och fäster dem på baksidan av träden med varmt lim, så att de sticker ut lite

Jag la sedan bären med varmt lim slumpmässigt runt guldbären på båda sidor

Lägg till några av silverbitarna i vasfillern för att lägga till lite extra färg!

Varje jul hade min gammelmormor en vacker vit dörrbygel hängd på sin ytterdörr. Det var en tradition som hon hade följt så länge jag kan minnas. Jag kan fortfarande minnas glädjen som fyllde mitt hjärta varje gång jag såg den.

Dörrbygeln var gjord av furugrenar, kvistar av vintergröna och vita julstjärnor sammanflätade med små vita ljus. Det var den perfekta dekorationen för att välkomna min familj och mina vänner till min gammelmormors hem på semestern.

Jag såg alltid fram emot de dagar då vi skulle gå till hennes hus på julafton. Vi skulle gå ut ur bilen och jag skulle bli fascinerad av åsynen av dörren. Det var som en symbol för glädje och lycka som bara högtiderna kunde ge.

Min gammelmormor hade ett speciellt sätt att göra varje semester speciell. Hon var alltid den som såg till att våra traditioner följdes och att vi hade en minnesvärd semester. Jag är säker på att det var därför hon hängde dörren varje år – för att påminna oss om de speciella tider vi hade tillbringat tillsammans.

Varje gång jag ser den här vita dörren swag, tas jag tillbaka till de underbara dagarna hemma hos min gamla farmors. Doften av nybakade kakor, min familjs skratt och den mysiga värmen i hennes hem. Det var en speciell plats, och dörren var den perfekta påminnelsen om hur underbart det var.

Det har gått många år sedan min gammelmormors hus var fyllt av helgjubel. Men jag kommer alltid att minnas de speciella stunderna vi delade där, och de innerliga minnena av den vita juldörren som hängde på hennes dörr.

Similar Posts