easy to sew linen tote bag by Lia Griffith

Farmer’s Market Tygpåsar Symönster & handledning

Jag blev inspirerad att göra den här väskan eftersom jag under mina veckovisa bondens marknadsbesök upptäckte att mina väskor kändes obekväma på mina axlar när jag lade till mina produkter. Så jag valde ett lätt tyg och skapade dessa nya bondväskor som är mycket bekvämare.

Detta är ett lättsytt projekt som du kan göra av två meter tyg med extra för att göra några blixtlåspåsar som du kan slänga i din väska eller handväska. Följ bara min handledning nedan och tveka inte att höra av dig om du har frågor!

hur man syr en linnebondens marknadspåse

Även om jag kallar dessa väskor för min bondemarknad, kan du använda dem för att gå till mataffären eller göra andra ärenden där en större väska kan vara praktisk. Om du bor nära stranden kan du också ta med dig detta och ta med dig några böcker eller tidningar, solglasögon, lotion och vad du än behöver!

Jag gjorde mina tygväskor i två storlekar av en rand av bomullstwill och naturligt linne. De färdiga påsstorlekarna är 15×30 och 12×26. När du är redo att börja, ta det du behöver nedan och ladda ner mönstret i slutet av det här inlägget. Mönstret jag använde är designat för att passa på papper i storleken 8,5×14, men det finns också ett mönster som är kaklat på 8,5×11 (eftersom den pappersstorleken är vanligare!).

Detta innehåll använder länkar från vilka vi kan tjäna en provision. avslöjande.

verktyg

  • Grundläggande symaskin
  • Strykjärn & strykbräda
  • Tyg sax
  • Linjal eller måttband
  • Quiltningslinjal (frivillig)

material

Hur man gör Farmer’s Market tygpåsar

  1. Samla dina hantverksverktyg och material. Ladda sedan ner mönstret nedan.
  2. Vik och markera tyget med anvisningar och mått på mallen.
  3. Klipp fyra lager tyg längs märkena.
  4. Placera undringstejp längs kanten av vinklade sidor. Vik och tryck, vik sedan och tryck igen.

Fullständig handledning tillgänglig för medlemmar nedan.

lättsydd linneväska från Lia Griffith
Tygväskor i linne
Tygpåsar i bomull och linne
Tygpåsar på bondens marknad
handgjorda väskor på bondens marknad

Utforska mer

Vill du ha fler projekt som detta? Bläddra bland alla våra väskor och väskor för fler idéer. Eller kolla in alla våra sömnadsprojekt.

För daglig hantverksinspiration, gå med oss ​​på Facebook, Pinterest och Instagram. Och titta in på vår YouTube-kanal för videohandledningar om att göra blommor, heminredning och mer.

Similar Posts