Gör-det-själv-ringhållare, fat och displayer

Gör-det-själv-ringhållare, fat och displayer

Oavsett om du har en ring eller 30 ringar, hittar du ett sätt att organisera, lagra eller visa dem här på den här listan över DIY-ringhållare!

DIY-ringhållare och fat

Okej, jag kan erkänna det – jag har ett problem. Om jag ska vara ärlig har jag två problem. Först är jag skyldig till att ta av mina ringar för att göra middag och lägga dem på disken. eek! Jag vet. De kan lätt falla på golvet eller (ännu värre) i handfatet. Det är därför jag funderar på att göra en ringhållare.

Mitt andra problem? Jag älskar ringar. Låter inte som ett problem, men när du har samlat så många ringar att du råkar på en och inte kommer ihåg att du köpte den är det ett problem!

Det är därför jag förutom en ringhållare till köket också vill göra något för att förvara mina ringar separat från mina andra smycken. Kanske till och med ett sätt som visar dem snyggt. På så sätt kan jag beundra min samling!

Någon mer som har något av dessa problem? Jag kan hjälpa dig. Jag letade överallt för att hitta de bästa DIY-ringhållarna, faten och displayerna. Jag har samlat dem för att göra listan nedan och nu behöver jag bara bestämma mig vilka jag ska göra. Ta en titt och låt mig veta dina favoriter i kommentarerna.


Så vilken av dessa DIY-ringhållare gillar du bäst? Låt mig veta i kommentarerna och kolla sedan in dessa andra populära smyckesrelaterade hantverk:

Similar Posts