DIY styled face masks

Gör-det-själv-stilade ansiktsmasker: gratis mönster och handledning

Nu när CDC rekommenderar att du bär ett ansiktsskydd i tyg har jag bestämt att vi måste designa våra egna DIY-ansiktsmasker. Det finns många fantastiska ansiktsmaskmönster där ute, men jag gillar alltid att sätta min egen kreativa snurr på saker och ting. Så idag går jag live på YouTube för att visa dig hur du syr din egen ansiktsmask i tyg.

Vårt ansiktsmaskmönster är gratis att ladda ner och allt du behöver för detta projekt listas nedan. Du kan följa med mig live klockan 12:00 PST, eller så kan du titta på videohandledningen här senare.

lär dig sy tygmasker

Om du är ny här har vi publicerat gratis hantverksprojekt på vår sida varje onsdag under de senaste veckorna som ett sätt att erbjuda vår kärlek och stöd. Eftersom fler och fler människor bär ansiktsmasker nu, tänkte vi att det skulle vara till hjälp om vi visade dig hur du gör din egen.

Dessa gör-det-själv-stilade ansiktsmasker har 7 sömmar, och jag anpassade mina för att inte ånga upp mina glasögon. Jag lade också till lite tråd till min ansiktsmask så att den sitter bättre. Under livesändningen kommer jag att använda min symaskin för att göra dessa masker, men du kan sy dem för hand också. Jag kommer också att dela med mig av några tips, bland annat vilka material du kan ha hemma som du kan använda till nästråden och resåren runt öronen.

När du gör dina ansiktsmasker kan du välja några olika tyger som speglar din personliga stil. Och vilket extra tyg som helst kan användas för att göra en väska – eller för ett annat projekt. Till exempel använde jag också det här tyget för att göra dessa DIY bivax tyg wraps.

När du är redo att göra din egen ansiktsmask i tyg laddar du bara ner mönstret nedan, klipper ditt tyg och tittar på min livevideohandledning. Om du har några frågor om våra DIY-stylade ansiktsmasker, kommentera bara här eller på videon!

Detta innehåll använder länkar från vilka vi kan tjäna en provision. avslöjande.

Verktyg

material

  • Vävt bomullstyg (quiltningstyg fungerar bra)
  • Matchande tråd
  • elastisk
  • Tråd

Instruktioner

Ladda ner ansiktsmaskmönstret nedan för de skriftliga instruktionerna. Se sedan min handledning om hur du gör din egen ansiktsmask i tyg.

DIY-stilade ansiktsmasker

Utforska mer

För fler hantverk som detta, se alla våra sömnadsprojekt. Eller bläddra i vår DIY-hemsektion.

Vill du ha daglig DIY-inspiration och idéer? Följ oss på Facebook, Instagram och Pinterest. Eller bläddra i våra videohandledningar för att göra kransar, pappersblommor, smycken och mer. Gå med i vår hantverksgemenskap för omedelbar tillgång till våra månatliga hantverkssamlingar, live-workshops och mer.

Similar Posts