DIY Large Candy Cane Pillow

Gör en gigantisk godisrörskudde » Lovely Indeed

Om du är i behov av ett festligt semesterprojekt, har vi dig täckt! Denna överdimensionerade godisrörskudde är lätt att göra och ger en nyckfull känsla till din juldekoration.

DIY Stor Candy Cane Kudde

Vår bidragsgivare Kara har officiellt gått in i semestergodislandets himmelrike! Jag älskar det här projektet hon tänkte ut och skapade för våra Lovely Indeed-läsare.

Jag älskar att byta ut mina kuddar mot kuddar med semestertema. Det är ett enkelt sätt att lägga till lite extra semesterinslag till din soffa eller säng.

Tidigare har jag blivit frestad av de vanliga fyrkantiga kuddarna på Target (TBH, de brukar vara ganska söta!). Men i år bestämde jag mig för att göra några av mina egna formade kuddar för att lägga till mixen.

Den här DIY stora godisrörskudden kanske bara är min favorit! Jag menar hur kul skulle det vara i din soffa att mysa med och se julfilmer?

Och på grund av formen på den är den nästan som en kroppskudde med en inbyggd nackkudde. Det är bara bäst!

Psst — innan vi dyker in i handledningen, se till att registrera dig nedan för min VIP-grupp så att jag kan skicka fler av mina allra bästa semesteridéer och gör-det-själv direkt till dig.

DIY Stor Candy Cane Kudde

Fler semesteridéer att prova

Vi har ett helt bibliotek med roliga semester DIYs att prova! Jag älskar att skapa gör-det-själv-idéer runt jul som kan bli familjens arvegods som går i arv under generationer.

Här är några av mina favoriter, samlade bara för dig! Se till att fästa dina favoriter så att du enkelt kan hitta dem igen.

Tillbehör du behöver

 • 1 meter röd filt (jag valde glitterfilten till min)
 • 1 meter vit filt (återigen är glitterfilten valfritt)
 • Symaskin, nålar, nålar, tråd och sax
 • 1 kartong Polyfill fyllning
 • Sharpie eller annan markör
DIY Stor Candy Cane Kudde

Hur man gör en Candy Cane Kudde

Tillverkningstid: 1 timme

 1. Lägg ut din röda filt och din vita filt ovanpå varandra och skär 6-tums remsor från filten diagonalt. Jag tittade bara på det här och klippte det på fri hand. Men du kan också använda en linjal och en maker för att rita dina diagonala linjer och sedan klippa.
 2. Nu ska du sy ihop dina röda och vita bitar omväxlande de röda och vita remsorna. Du kommer att vilja skapa två randiga paneler som är appar. 3′ långa vardera.
 3. Använd din markör för att skissa ut din godisrörsform på baksidan av en panel av randig filt. Återigen gav jag den fritt men såg till att hålla bredden på min godisrör ungefär 8-9″ hela vägen igenom så att den inte blev för tunn när den sys upp och stoppas. Som du kan se nedan var jag tvungen att rita om mina linjer några gånger för att se till att godisröret var tillräckligt brett, men eftersom filten är väldigt tjock syns inte markören igenom.
 4. Nåla ihop dina två paneler längs de ritade på godisrörslinjerna (med de högra sidorna inåt). Sy sedan längs den skissade linjen hela vägen runt godisröret och lämna ungefär en 5′ öppning på botten.
 5. Klipp bort överflödigt tyg och vänd sedan karamellen med rätsidan ut genom öppningen och fyll på med polyfilen. Börja med kurvan och se till att den är väl fylld innan du går vidare till den raka delen av godisröret.
 6. När den är fylld, nål öppningen stängd och sy längs öppningen för att stänga den.
DIY Stor Candy Cane Kudde

Ta-da! är det inte en skönhet?! Jag tror att du kommer att upptäcka att det här är ett fantastiskt nybörjar- till medelsömnadsprojekt med en mycket rolig utdelning.

Kudden går snabbt ihop och gör en stor, färgstark effekt.

Och hur sött skulle det vara att göra några mindre godiskuddar till den här stora? De skulle göra perfekta handgjorda julklappar – helt unika och väldigt, väldigt festliga. puss och kram

material

 • 1 meter röd filt (jag valde glitterfilten till min)

 • 1 meter vit filt (återigen är glitterfilten valfritt)

 • Sharpie eller annan markör

 • 1 kartong Polyfill fyllning

verktyg

 • Symaskin, nålar, nålar, tråd och sax

Instruktioner

 1. Lägg ut din röda filt och din vita filt ovanpå varandra och klipp 6-tums remsor från filten på en diagonal. Jag såg precis den här och klippte den på fri hand. Men du kan också använda en linjal och en maker för att rita din diagonal linjer och klipp sedan.
 2. Nu ska du sy ihop dina röda och vita bitar omväxlande de röda och vita remsorna. Du kommer att vilja skapa två randiga paneler som är appar. 3′ långa vardera.
 3. Använd din markör för att skissa ut din godisrörsform på baksidan av en panel av randig filt. Återigen gav jag den fritt men såg till att hålla bredden på min godiskäpp ca 8-9″ hela vägen igenom så att den inte blev för tunn när den är sydd och stoppad. Som ni kan se nedan hade jag att rita om mina linjer några gånger för att se till att godisröret var tillräckligt brett, men eftersom filten är väldigt tjock syns inte markören igenom.
 4. Nåla ihop dina två paneler längs de ritade på godisrörslinjerna (med de högra sidorna inåt). Sy sedan längs den skissade linjen hela vägen runt godisröret och lämna en öppning på 5′ på botten.
 5. Klipp bort överflödigt tyg och vänd sedan karamellen med rätsidan ut genom öppningen och fyll på med polyfilen. Börja med kurvan och se till att den är väl fylld innan du går vidare till den raka delen av godisröret.
 6. När den är fylld, nål öppningen stängd och sy längs öppningen för att stänga den.

Anteckningsbok

Jag tror att du kommer att upptäcka att det här är ett fantastiskt nybörjar- till medelsömnadsprojekt med en mycket rolig utdelning.

Kudden går snabbt ihop och gör en stor, färgstark effekt.

Och hur sött skulle det vara att göra några mindre godiskuddar till den här stora? De skulle göra perfekta handgjorda julklappar – helt unika och väldigt, väldigt festliga. puss och kram

Similar Posts