Gör handgjorda akvarelljulkort » Lovely Indeed

Gör handgjorda akvarelljulkort » Lovely Indeed

Dessa vackra akvarelljulkort och kuvertfodral är ett härligt handgjort sätt att fira högtiden!

Hur man gör akvarell julkort + kuvert liners

Jag har i hemlighet (eller kanske inte så hemligt) alltid velat bli akvarellmålare. Jag vet inte vad det är med akvarellmålning — det sätt som färgerna rinner och tränger in i papperet är bara så fascinerandeär det inte?

Och tur för mig är det förlåtande, för du kan liksom låtsas veta vad du gör även om du är en nybörjare som jag. hög femma.

Om du också har hemliga akvarelldrömmar, jag är här för att berätta att du helt kan ta dig an att göra dessa enkla akvarelljulkort.

Psst — innan du dyker in, se till att registrera dig nedan för min VIP-grupp så att jag kan skicka fler av mina allra bästa semesteridéer direkt till dig.

Fler handgjorda semesterprojekt

Jag tycker så mycket om att göra saker alltid, men speciellt kring semestern.

Det finns en speciell typ av känsla som det väcker i mig – att lyssna på semestermusik, smutta på något mysigt och använda dina händer för att skapa något som kommer att bli ett arvegods eller en present till någon du älskar.

Det är ett sådant innehåll och full känsla.

Så jag samlade ihop några av mina andra favorit semesterprojekt om du älskar att fånga den känslan också. Se till att fästa dina favoriter så att du enkelt kan hitta dem igen när du är redo att festa.

Akvarell julkort

Jag kan inte ta åt mig äran för designen av dessa kort, men jag definitivt burk ta äran för att du målat dem!

Jag gick nyligen Creativebugs semesterkortskurs i akvarell och var så exalterad över hur mycket ångest det tog av att försöka ta sig an ett akvarellprojekt som nybörjare.

Kursen fick mig att piska ut penseldrag som ett proffs på nolltid.

Hur man gör akvarell julkort + kuvert liners

Vi har pratat om Creativebug förut, och om du missade det skulle jag gärna höra av dig. Om du är ett gör-det-själv-fan eller en tillverkare, är det en lysande idé för att testa nya projekt eller tekniker. För en liten månadsavgift får du tillgång till deras bibliotek med instruktionsvideor och lär dig alla möjliga olika hantverkstekniker!

Du kan lägga till klasser i ditt eget personliga bibliotek så att de aldrig upphör, och du kan ladda ner appen och titta var som helst. Nya klasser tillkommer hela tiden, och instruktörerna är på topp.

Jag hade nöjet att arbeta med några av lärarna på en konferens för några år sedan, och det här gänget tar definitivt “making” till nästa nivå.

Hur man gör akvarell julkort + kuvert liners

Ska du handmåla julkort?

Ärligt talat skulle jag nog aldrig kunna ta mig igenom hela min lista över mottagare av julkort om jag skulle försöka måla alla. Det är bara för många!

Men där dessa akvarelljulkort är väldigt användbara är för speciella gåvor eller viktiga personer i ditt liv. Du kan till och med lära dina barn att måla dessa enkla mönster och de kan göra handmålade kort till sina lärare eller farföräldrar.

Att göra en handfull av dessa är definitivt uppnåeligt, roligt och speciellt.

Hur man gör akvarell julkort + kuvert liners

Lägga till en liner till handgjorda julkort

Jag fortsatte att stressa över att få det helt rätt (hej, typ A-kreativ!) men som det visar sig, kan du liksom inte gå fel med akvarell.

Den lilla kransmålningen är ett snäpp, och du skulle förmodligen till och med kunna göra det med barn om du ville ha en crafternoon tillsammans.

Jag älskar speciellt det lilla mönstrade fodret som man lär sig göra i klassen. Inläggen gör att kortet och kuvertet känns rejäla och upphöjda. Det är en så vacker touch.

Så vad tänker du?! Skulle du vara mer benägen att testa presentpapper för bildöverföring eller måla upp några julkort?

Jag hoppas att du älskar att göra dessa. trevlig helg! puss och kram

Hur man gör akvarell julkort + kuvert liners

Det här inlägget sponsrades ursprungligen av Creativebug. Det här inlägget innehåller också affiliate-länkar för din bekvämlighet. Det betyder att jag får en liten provision om du gör ett köp via någon av dessa länkar, utan extra kostnad för dig. Tack som alltid för ditt stöd!

Similar Posts