GRATIS DIY Pannband & Scrunchies

GRATIS DIY Pannband & Scrunchies

Jag har en flashback till min gymnasietid när jag älskade att bära pannband i tyg och jumbo-scrunches. Här är vi tre decennier senare, och dessa praktiska håraccessoarer håller på att återupplivas! Men istället för att köpa dem skulle jag mycket hellre designa några DIY pannband och scrunchies som speglar min egen personliga stil. Så om du älskar att bli smart som jag, ska jag visa dig hur jag gjorde dessa populära accessoarer och anpassade dem med mina favorittyger från Waverly Inspirations Collection på Walmart.

Det här är ett sponsrat inlägg skrivet av mig på uppdrag av Waverly. Alla åsikter är 100% mina. Klicka här för mer information.

Punchy Scrunchies & Pretty Band

Det bästa med gör-det-själv-pannband och scrunchies är att få välja ditt eget tyg. Jag valde ut två vackra bomullsfetkvarter från Waverly Inspirations-kollektionen på Walmart för ett pannband/scrunchieset. Detta tyg är endast tillgängligt hos Walmart, så du kommer säkerligen att hitta några unika mönster. Oavsett om du gillar säsongsbetonade tryck eller bara föredrar solida färger, det finns så många bra alternativ att välja mellan. Och de är väldigt prisvärda, vilket alltid är en bonus!

När du har valt de tyger du gillar för dina gör-det-själv-pannband och scrunchies, vill du också få sytråd som matchar. Allt jag använde är länkat nedan, och du kan hitta det gratis mönstret och handledningen jag skapade för båda tillbehören längst ner i det här inlägget.

Om du har några frågor, låt oss bara veta i kommentarerna nedan. Glöm inte att du kan använda det här mönstret och handledningen om och om igen för att skapa pannband och scrunchies för varje säsong och semester. De är inte bara roliga för dig att bära, utan de skulle också vara fantastiska presenter!

Verktyg

material

Instruktioner

När du har samlat ihop dina hantverksverktyg och material, följ stegen i fotohandledning nedan för att skapa dina Waverly-håraccessoarer. Du kan göra alla dessa bitar med mindre än fyra sömmar var — ett perfekt sömnadsprojekt för nybörjare!

Similar Posts