Gratis utskrivbara julklappsetiketter » Lovely Indeed

Gratis utskrivbara julklappsetiketter » Lovely Indeed

Du handlade alla, du gjorde all inslagning — kom du ihåg taggarna? Ta tag i våra gratis utskrivbara julklappsetiketter och få dessa paket under granen.

utskrivbara julklappsetiketter

Jag kan inte berätta hur många gånger jag har satt ihop en semester- eller födelsedagspresent och insett att jag inte har några presentlappar till hands! Tur för oss att internet finns.

Varje gång jag har varit i en nypa för en presentetikett eller födelsedagskort, har jag hittat ett perfekt utskriftsalternativ online, skapat av en annan bloggare eller designer.

Och idag är jag den personen för dig!

Psst — innan du dyker in, glöm inte att registrera dig nedan för min VIP-lista så att jag kan skicka fler av mina allra bästa utskrifter och nedladdningar direkt till dig.

utskrivbara julklappsetiketter

Även om rubriken på inlägget är “Julklappsetiketter”, var dessa faktiskt designade för att vara användbara för alla vintersemester! Naturligtvis ser de bra ut som en julklapp, men de skulle vara lika snygga som en vinterfödelsedagspresent, en Chanukkah-present eller bara en flaska vin till en vänlig granne.

Vinterkransillustrationen är handritad av yours truly. Jag lärde mig Adobe Illustrator vid den tiden och det var ett av mina första övningsprojekt.

Jag hängde på den en liten stund och undrade var den så småningom kunde hitta en plats. Som det visar sig ser det bra ut på en utskrivbar presentetikett!

Som en uppmärksam har vi några andra utskrivbara taggar och presentinslagsidéer som jag tror att du kommer att gilla! Jag har samlat ihop några av dem från våra arkiv nedan:

utskrivbara julklappsetiketter

MATERIAL DU BEHÖVER

Du behöver några tillbehör för att skriva ut dessa nedladdningsbara taggar.

Dator och skrivare. Du behöver din hemdator och skrivare för att ladda ner och skriva ut designen.

Vit kartong. Tekniskt sett kan du skriva ut taggarna på vanligt datorpapper, men kartong har en fin, tjock vikt som lämpar sig väl för detta projekt.

Sax eller papperstrimmer. Sax skulle fungera bra, men jag rekommenderar starkt att du investerar i en papperstrimmer om du tenderar att pyssla eller göra saker ofta. Den som länkas här är under $30 och det är mitt mest använda verktyg i min hantverksstudio. Det gör dina snitt skarpa och raka varje gång.

Hålslag. Du behöver en hålslagare för att kunna dra ett band genom dina presentetiketter.

utskrivbara julklappsetiketter

Först anger du bara din information nedan för att få dina gratis nedladdningsbara julklappsetiketter! Jag skickar dem direkt till din inkorg.

När du har laddat ner filen, placera kartongen i din skrivare (du kan behöva använda den bakre pappersmatningen) och skriv ut.

Varje ark har sex presentetiketter, så skriv ut lämplig mängd ark för det antal taggar du behöver.

När arken är utskrivna, klipp helt enkelt runt kanten på varje tagg och använd hålslagaren för att skapa ett hål överst på taggen. Dra sedan igenom ett band och knyt det till din present! Du kan också bara tejpa taggarna på en presentförpackning eller påse för att göra det enkelt.

Hoppas dessa utskrivbara julklappsetiketter gör din semester lite lättare! puss och kram

utskrivbara julklappsetiketter

Det här inlägget innehåller affiliate-länkar för din bekvämlighet. Det betyder att jag får en liten provision om du gör ett köp via någon av dessa länkar, utan extra kostnad för dig. Tack som alltid för ditt stöd!

Similar Posts