pink and green fabric covered notebook

Handledning för tygsammansättning anteckningsbokens omslag

Med några enkla steg kan du göra en härlig sammansättning anteckningsbok omslag som kan användas om och om igen. Dessa anteckningsbokomslag i tyg är så vackra att de till och med gör att-göra-listor lite roligare att skriva!

tyg sammansättning anteckningsbok omslag med volang

Jag är brevskrivare. Jag skriver listor för allt. Jag gör en att göra-lista varje dag. Sanningen att säga, ibland kommer jag att skriva saker på min lista som jag redan har gjort, bara så att jag kan få tillfredsställelsen att stryka av något. Jag vet, jag är lite galen.
Tygtäckt journalhandledning

Om du har en vän som är beroende av brevskrivning, eller som helt enkelt gillar att göra anteckningar eller föra en dagbok, är dessa söta tygklädda anteckningsböcker den perfekta presenten! Jag fick faktiskt en av en vän för flera år sedan, och jag älskar den!

Det är bara så roligt att ha en söt anteckningsbok att skriva i. Som en bonus vet mina barn att den är min, så den blir inte tagen, använd till skrappapper och sedan felplacerad.
Komposition anteckningsbok omslag

Jag tar med mig min till bloggkonferenser och använder den för att göra anteckningar i lektionerna. Då finns alla mina anteckningar på ett ställe, så jag kan referera till dem senare. Så praktiskt och så mycket mer funktionellt än att ha papperslappar överallt som jag inte kunde hålla reda på. Jag älskar någon organisation i mitt liv, även om det bara är i anteckningsbokform. 🙂
rosa och grönt tyg täckt anteckningsbok

Handledning för omslag för sammansättning

Tillbehör:
– 2 tygstycken 11″ x 16 1/8″ för främre omslaget och insidan
-2 tygstycken 6″ x 10 3/4″ för fickorna
– 1 tygstycke 3-4″ x 22″
-Symaskin/tråd
-Järn
-Tygsax
-Composition Notebook (9 3/4″ x 7 1/2″)

Instruktioner:
1- Klipp ut alla dina tygbitar. Du kan använda koordinerande tyger för dina fickor och överdrag, jag använde samma tyg. Den är söt i alla fall!
Handledning för omslag för sammansättning

2- Sy volangen. Vik 22-tumsbiten på mitten på längden, räta mot räta. Sy en 1/4″ söm längs kanten. Vänd den sedan rätsidan ut. (Jag gillar att använda en pinne för att hjälpa processen framåt.) Se till att sömmen är i mitten och stryk den platt. Sy sedan en raksöm i mitten för hand eller maskin. Samla tills du har en volang som är cirka 11 tum lång.
Tyg täckt sammansättning anteckningsbok3-Fäst volangen på framsidan av en av 11″ x 16 1/8″ bitarna, cirka 3 1/4 tum från högerkanten. Sy den i mitten med en raksöm. Det här är ditt yttre omslag.
Rufsigt anteckningsbokomslag4- Vik de två 6″ x 10 3/4″ bitarna på mitten på längden och stryk längs vecket. Det här är dina fickpjäser.
Hur man täcker en kompositionsanteckningsbok med tyg5- Placera en ficka på varje kant av din återstående tygbit med de vikta kanterna vända mot mitten.
Tygklädd anteckningsbok med volanger6-Placera tygbiten med volangen nedåt ovanpå de två fickbitarna. Lite som en smörgås. 🙂
Rufsigt anteckningsbokomslag7- Nåla ihop alla tre delarna och sy sedan runt kanterna med en 1/2″ söm. Lämna ett utrymme cirka 5 tum öppet längst ner så att du kan vända allt på rätt sida. Klipp sedan dina hörn.
Tygklädd Composition Notebook-022-18-Vänd rätsidan ut, tryck sedan på alla kanter, vik in de råa kanterna som du lämnade öppna. Sy öppningen stängd med en toppsöm.
Handledning för sömnad - anteckningsböcker i tyg Här är en närbild:
Kompositionsanteckningsbok med tygomslagDet är allt! Nu har du en vacker liten anteckningsbok som är redo att fyllas med fantastiska idéer. 🙂

Handledning för anteckningsbok med rufsigt tyg

Similar Posts