Hur man förvandlar en bild till en SVG

Hur man förvandlar en bild till en SVG

Det här inlägget kan innehålla Amazon eller andra affiliate-länkar. Om du köper något via länken kan jag få en liten provision för att hjälpa dig att stödja den här webbplatsen utan extra kostnad för dig.

Gör en speciell hyllning genom att ta den här handledningen om hur du förvandlar en bild till en SVG och skapar en personlig present! Klipp ut det med din Silhouette Cameo eller Cricut!


Jag är med i många vinylgrupper på Facebook. Och jag ser folk som laddar upp bilder på sina nära och kära, husdjur eller roliga kärleksbrev och ber folk att konvertera dem till SVG så att de kan klippa ut dem med vinyl! Så idag svarar jag på frågan som alltid ställs; Hur kan jag skapa SVG-bilder gratis?

Det här är bara ett snyggt sätt att hylla dem du älskar! Förvandla deras foton, handskrivna brev eller deras berömda recept till bilder och t-shirts! Jag har till och med sett några coola husdjurshyllningar!

Hur man förvandlar en bild till en SVG

Den här youtube-videon kommer att visa dig hur du enkelt tar bort bakgrunden och går igenom massor av olika webbplatser som gör bilder till en SVG! Jag har alla webbplatser nedan med bilder på hur SVG-klippfilen ser ut så att du kan få en snabb jämförelse!

Att välja en bra bild att förvandla till en SVG

Om du har ett urval av bilder rekommenderar jag att gå med den bästa belysningen! Jag vet att om du tar en bild på din morfar eller morfar kanske det inte finns en hel del alternativ. Men om du har alternativ, försök att välja det bäst upplysta och tydligaste fotot.

Hur man tar bort bakgrunder från foton


Innan du försöker förvandla dina bilder till SVG:er måste du troligen bli av med bakgrunden. Bakgrunden är extra brus, och vi är bara här för bildens huvudmotiv.

Nedan är ett exempel på hur det ser ut med bakgrunden kontra utan bakgrunden.


Det ser inte så illa ut. Men det kan bli svårt att läsa bilden när man skär ut den i vinyl.

Det enklaste sättet att ta bort bakgrunden är på www.Remove.bg

Genom att helt enkelt ladda upp och klicka på länken- bam! Bakgrunden är borta! Det är nästan magiskt att titta på. Jag laddade upp ett recept och det fungerade inte. Jag vet inte hur programvaran fungerar, men jag antar att den vet hur man läser ansikten och skär runt dem.

Vilken är den bästa appen för att konvertera bilder till SVG?

Det finns så många webbplatser där ute som kan förvandla bilder till SVG. MEN ett foto med färger och skuggningar är mycket svårare än bara en vanlig svartvit bild. Så låt oss fördjupa oss i några av alternativen där ute och jag kommer att ge min ärliga recension!

(Kom ihåg. Det här är för att använda fotografier och förvandla dem till SVG:er- Men om du laddar upp dina klippfiler kan vissa av dessa webbplatser fungera fantastiskt!)

Vilken är den bästa gratis SVG-omvandlaren

Kom ihåg: varenda en av dessa är GRATIS!

Inkscape

Om du läser mitt inlägg om hur jag skapar mina klippfiler vet du att jag använder Inkscape och älskar det. Så jag bestämde mig för att börja där. Nackdelen med Inkscape är att du måste ladda ner den till din dator. Eftersom jag redan har laddat ner det är det ingen stor sak. Och det är GRATIS!


Ett stort PRO med Inkscape är att du kan justera ljusstyrketröskeln. Bilden nedan har tröskelvärden .35, .45, .5 och .6. Det är skönt att kunna leka med beroende på hur mycket detaljer man vill ha. Jag gillar .45 – .55 ​​intervallet.


olika svg-bilderDen här är min favorit nummer 2. Jag tycker att det fungerar fantastiskt. Du kan också spara som en DXF i Inkscape-programvaran.

Online-Konvertera


Online konvertera har några nackdelar. Det ger dig bara tre gratis bilder om dagen. Det är inte heller fantastisk kvalitet på SVG. Du kan se att du tappar hennes ögon i hennes ögonbryn. Jag skulle säga skicka vidare den här.

PNG är SVG


Den här webbplatsen är jävligt cool. Inte direkt min favorit för det vi gör här. Den här konverterar efter färg. Du kan ta ner den till en färg (svart) och få den SVG du letar efter. Kvaliteten är också ganska bra. Men det jag tycker att den här webbplatsen har en rolig potential för är om du vill klippa ut ett foto i olika färger av lager. Du kan lägga till hur många färger du vill ha.

omvandling


Den här är bara bra! inget speciellt. Det skapar SVG. Det är gratis. Du kan se jämfört med den första att den här är bättre. (Hennes ögon är inte helt svarta.) Om detta är den enda du har tillgång till är det ett bra alternativ. Det jag gillar med den här webbplatsen är att du har massor av alternativ för vad du vill konvertera din bild till. Det är bara trevligt att veta att dessa alternativ finns!


konvertera till svgFreeconvert.com


Den här är ett nej. Den drar efter färg. Det ger den en färg efter nummer. Coolt men inte den önskade önskan vi är ute efter! passera!

PicSVG.com


Den här webbplatsen är min favorit. Den gör två olika typer av konvertering så vi har alternativ! (Dessutom är det gratis!) För det första ger det oss en konturmålarbok SVG. Det ger oss mycket mer detaljer än någon annan SVG vi har haft. Du kan leka med filter och få minimal detalj till massor av detaljer.


Och sedan kan du klicka på filtret till READY och du får den normala SVG som vi fick med alla andra webbplatser!


Jag bara älskar att du har alternativ att leka med. Som jag nämnde kommer varje bild att ge olika resultat så det är trevligt att ha olika filter att leka med för att få bästa SVG-kvalitet!

Om du inte vill ta ett foto av någon, utan istället en kärleksanteckning eller ett recept, så här ser det ut omvandlat med picsvg:


Vilken är den bästa gratis SVG-konverteraren?

Här är en jämförelse sida vid sida! Kom ihåg – nummer 1 (picsvg) gör det vanliga SVG också!


Här är min preferens från bäst till sämst!

  1. picsvg.com
  2. Inkscape.org
  3. omvandling
  4. pngtosvg
  5. online konvertera
  6. gratis konvertera

Redigera foton för bästa SVG:er

Om du arbetar med ett äldre foto kanske kvaliteten inte är fantastisk! Jag gillar att ladda upp min till fotoredigeringsprogram. Du kan göra fotot ljusare, mörkare eller göra det till svartvitt. Allt kommer att hjälpa SVG-programmen att få upp mer detaljer! Lägg märke till bilden på min morfar. Allt var enfärgat och jag fick mycket svart istället för några detaljer i hans ansikte. Efter att jag mörknat skuggorna och skärpt lite detaljer så läser den så mycket bättre!


Och använd picmonkey. Det är vad jag använder för att göra all denna roliga grafik och collage. Men det kostar en avgift. Canva är ett gratis alternativ som borde få samma resultat!

Här är vad jag gjorde med min mammas recept.


Förhoppningsvis kan du nu ta vilken bild eller bild du har och konvertera den till en SVG-klippfil!


Här är en bild att fästa om du vill spara den här handledningen till senare!


Similar Posts