Use this tutorial to make a wood sign, no pallet required!

Hur man gör en pallskylt utan pall

Älskar utseendet på pallskyltar, men kan du inte lägga vantarna på en faktisk pall? inga problem! Med den här handledningen kommer jag att visa dig hur man gör en rustik träskylt som ser ut som om den kom från en pall!

Jag delade min verandanook makeover långt tillbaka i maj, men jag delade aldrig handledningen för den rustika träskylten som jag gjorde. Dags, tycker du inte?
pallskylt lång collage


Pallskyltar är på modet nuförtiden, men pallar kan vara svåra att hitta. Åtminstone har de varit det för mig. Jag bor i en stad utan kommersiella företag, så du kan inte hitta dem som bara ligger och väntar på att bli hämtade. Och ärligt talat är jag lite försiktig med att använda trä när jag inte har en aning om vad det har varit i kontakt med. Den gratis pallen kan ha hållit rått kött, eller något värre. Nej tack!Använd denna handledning för att göra en träskylt, ingen pall krävs!

Lyckligtvis, om du vill göra en “pallskylt”, behöver du faktiskt inte en gammal pall. Du kan göra en med trä från järnaffären. Det är rent, du behöver inte bända ut några naglar, och du kan till och med få det klippt i rätt storlek. Det är en vinst i min bok! (Och såklart ÄLSKAR jag lukten av timmergången. Är jag den enda?)
Rustik träskylt med hängande buxbomskrans

Hur man gör en pallskylt utan en pall

Tillbehör jag använde:
(innehåller affiliate länkar)
-Cedar Fence Pickets (jag köpte min på Home Depot för cirka 2,50 USD för de 5 1/2 tum breda x 6 fot långa brädorna.)
– Hacksåg (valfritt)
-Billig pensel
-Stain (jag använde Minwax Water Based Wood Stain i Americana)
-Drill (jag använde Ryobi One Cordless Drill

)
-Träskruvar
-Tråd för upphängning
– Krok att hänga kransen på
Om du hänger din skylt på tegel behöver du också:
-Murverksborr

Instruktioner:

Skär dina brädor till storlek med en huggsåg (eller låt järnaffären skära dem). Jag skar av hundöronändarna och skar bara brädorna på mitten. Jag köpte 5 brädor. Jag skar dem på mitten och använde 7 för framsidan och 2 för baksidan. Det slutade med en bräda över.
cederträ på ett garagebord

Använd en billig spånborste för att applicera fläckar på sidorna och framsidan av var och en av dina brädor. (Jag använder inte mina fina Purdy Brushes på grovt trä eftersom jag inte vill skada ändarna.)
applicera fläck på en bräda med en borsteFör en djupare färg, applicera två lager. Här är mina brädor efter två lager. Tips: Betsa framsidan av brädorna som ska skruvas fast på baksidan. Det gjorde jag inte, och du kan se det råa virket genom spjälorna.
cederträ staket lameller betsad valnötVänd nu alla brädor och ställ dem i ordning som du vill ha dem. Jag tror att det är till stor hjälp att använda distanser så att mellanrummen blir jämna. Jag använde målarpinnar eftersom jag har hinkar med dem till hands. 🙂
baksidan av en träskylt gjord med cederträ staket lamellerAnvänd nu din borr för att skruva de två brädorna på baksidan för att hålla allt på plats. Mina var lite långa, så jag skruvade inte in dem hela vägen. Jag ville inte vänta tills jag hade tid att gå till affären, och jag visste att ingen skulle se det. (Tja, förutom er alla.)
montering av en cederträ staket lamellskylt med borrmaskinBestäm nu var du vill hänga din krans och fäst en krok.
Wood Sign betsad mörk valnötDags att fästa vajern på baksidan. Det visade sig att det var ganska praktiskt att mina skruvar inte var i hela vägen, eftersom jag kunde använda dem för att vira min tråd runt. Du kan bara använda två nya skruvar om alla dina skruvar är åtdragna hela vägen.
Tips för att göra en träskylt av cederträstakets lamellerVänd runt den och häng din krans på framsidan. Jag använde en buxbomskrans från Balsam Hill, och den är verkligen underbar! Det har varit ute i vädret i ett par månader, och det ser fortfarande underbart ut. Titta på detaljen. Jag trodde att min behövde lite färg, så jag gjorde en enkel tygbanderoll och hängde upp den från hörnet.
 Buxbom krans på rustik trä skyltNu återstår bara att hänga upp din skylt! Du kan hänga din på en vägg såklart, men jag hängde min ute på min veranda. Ett så vackert sätt att välkomna gäster. Jag älskar det visst!
Hill buxbom Kransbalsam på rustik träskyltÄr du en användare av pallvirke, eller köper du bara ditt virke?

MER DIY TUTORIALS:

Similar Posts