Hur man gör ett lektält för barn

Hur man gör ett lektält för barn

När vi växte upp i nordvästra Stilla havet var en av våra favoritaktiviteter sommartid camping! Jag har fina minnen från helger där jag utforskade skogen och gjorde kvällslägereldar. Detta minne väckte en kreativ idé för mig den här månaden, och det var att göra ett bedårande lektält för barn för små.

Detta tält är en perfekt match för några av våra andra barns campingtemaprojekt. Du kan till exempel lägga till vår filteld, dessa bedårande räv- och ugglekuddar och till och med våra nya campinglyktor av papper.

Jag tror att det bara är för barn!

För det här lektältet för barn måste du börja med träramen. Du kan göra din egen eller hitta den jag köpte på Etsy från Burnt Java. Denna ram är gjord av ljust trä och är lätt att fälla ner och förvara. Om du bestämmer dig för att göra din egen ram, använd nedladdningen nedan för måtten på tältöverdraget.

Jag designade omslaget till tältet med en samling illustrationer som helt enkelt värmde mitt hjärta. Detaljerna hos de små djuren, fåglarna och insekterna matchas med vilda blommor, svampar och lövverk. Jag måste berätta för dig att jag hade en sådan fantastisk tur att designa det här lektältet för barn att jag inte kunde sluta. Så jag la till en rolig lägerflagga och stubbpall. Plus som ni kommer att se i ett kommande inlägg designade jag även en matchande lägereld.

Detta lektält för barn är perfekt för barn i åldrarna 2-6. Du kan beställa det tryckta tältsettyget hos Spoonflower med alla instruktioner och steg tryckta direkt på själva tyget. Jag rekommenderar linne-bomullsduken eftersom den är lätt men ändå robust och lätt att sy. Om du vill använda ditt eget tyg för denna tältstomme hittar du mått för den versionen i nedladdningen nedan tillsammans med en utskriftsbar version av instruktionerna.

Jag tror verkligen att att ge barn lite iscensättning för leken och fantasin är ett härligt sätt att öka deras kreativa flöde. Och detta lilla tält kommer säkerligen att skapa en härlig sommar!

Detta innehåll använder länkar från vilka vi kan tjäna en provision. avslöjande.

Verktyg

material

Utforska mer

Vill du ha fler idéer? Kolla in alla våra syprojekt eller få fler DIY-idéer för barn.

För daglig DIY-inspiration, följ oss på Facebook, Instagram och Pinterest. Eller bläddra i våra videohandledningar för att göra pappersblommor, heminredning och mer.

Similar Posts