Hur man gör pärlstavade Daisy-armband

Hur man gör pärlstavade Daisy-armband

Det här inlägget kan innehålla Amazon eller andra affiliate-länkar. Om du köper något via länken kan jag få en liten provision för att hjälpa dig att stödja den här webbplatsen utan extra kostnad för dig.

Vill du lära dig hur man gör Daisy-armband? Dessa pärlor är så söta och så lätta! och jag har hela handledningen för dig!

Dessa blomarmband ser ut att vara ganska knepiga, men jag lovar, det är de inte! och när du har lärt dig grunderna kan du göra daisy chains, daisy ringar, daisy halsband och mer!

Fler tutorials för DIY-armband:

Daisy Chain Armband Video

Jag gör inte många YouTube-videor – men den här är bara så mycket lättare att titta på än att förklara! Jag kommer fortfarande att lägga upp hela handledningen nedan men om du vill titta på processen – kolla in min youtube-video! (Och jag skulle älska dig för alltid om du prenumererar på min kanal!

RELATERAT: 4 olika sätt att göra vänskapsarmband

Tillbehör för att göra Flower Daisy Armband:

Låt oss prata om förnödenheter! Den viktiga delen med daisy-armband är att du måste dubbla tillbaka för att göra blomman. Så resåren måste vara tillräckligt liten och fröpärlorna måste vara tillräckligt stora. De jag länkade är vad jag tyckte fungerade! Den elastiska storleken är 0,5 mm.

Och storleken på pärlorna jag föredrar är storlek 8 fröpärlor!

För att göra det lite lättare att dubbla tillbaka genom pärlorna använder jag en pärlnål! Det är en böjig nål som är spetsig på båda sidor. Mitten separerar brett för att sätta i resåren. Det är valfritt att använda och vi kommer inte att använda dessa när vi gör dessa vänskapsarmband när vi campar med mina syskonbarn, men det är praktiskt att ha!

Ett annat valfritt föremål är pärlbrickan. Jag hittade en på Dollar Tree! De är trevliga att ha för att hålla isär färgerna och ha lite ludd för att hålla pärlorna på plats. Du kan också mäta ut handledsstorlekar så att du vet exakt hur stora du ska göra armband eller halsband med pärlor.
Hur man gör armband med blommor med pärlor:

För att starta eventuella pärlsmycken lägger jag en tejpbit i änden av resåren. Detta gör att pärlorna inte faller av men du kan fortfarande flytta runt istället för att sitta fast vid ett bord!


hur man förhindrar att pärlor faller av


Jag använder nålen för ärligt talat är det lättare att se vad jag gör med den. Men kom ihåg, du kan göra detta utan nålen! Till det här armbandet gör jag blå distanspärlor med en vit tusensköna och gul mitt. Jag lade till mina blå distanspärlor och jag är redo att börja blomma.

Hur man skapar blomman

Plocka upp 4 pärlor för kronbladen.

Plocka upp ditt blomstercenter. Skjut ner de 5 pärlorna.
Ta nålen (eller änden av resåren) och dubbla tillbaka genom den första vita pärlan (kronblad). Dra den hela vägen igenom.
Dra tills det sitter fint och tätt. Pärlorna kommer att göra en cirkelform.

Plocka upp ytterligare 3 pärlor (kronblad) och lägg ner dem på resåren.

Ta din nål och du ska dubbla tillbaka genom pärlan som är precis bredvid mittpärlan. (Pärlan som var en del av de ursprungliga 4 blompärlorna du satte på först)

Dra i resåren och knäpp den snyggt och tätt. Lägg sedan till dina distanspärlor eller börja din nästa tusensköna!

Sedan är det bara pärla och pärla och pärla och pärla!


Variationer av ett armband med blompärlor

Det finns många olika sätt att skapa olika utseenden med alla samma tillbehör! Låt mig visa dig några varianter av det grundläggande blomarmbandet!

Antal blompärlor

Jag gjorde några pärlblommor med 5, 6, 7 och 8 pärlor! Du kan se hur de ser ut på bilden nedan.

Jag gillade 5 pärlor blommor. Eftersom det var en mindre blomma tryckte den upp mitten lite. Jag älskade inte tusensköna med 6 pärlor. Varje blomma ser ut att sakna en fläck. Att använda 7 pärlor för att göra en blomma är normen, och jag gillade utseendet på den. 8 pärlblommor: Den här är en liten fusk – mitten är en större pärla. Så om du har en större pärla för mitten, lägg till några fler pärlor (kronblad!)

Kolla in det glada ansiktet nedan- Massor av pärlor för att skapa blomman runt den!

Bead Spacers

Du kan skapa ett Daisy chain-armband genom att göra blomma efter blomma efter blomma. (Det nedre armbandet på bilden nedan.)


Du kan lägga till pärlor som distanser. Eller gör ord med några blommor på sidorna! Ett enkelt sätt att göra vänskapsarmband är bara att lägga till i ord BFF med några söta pärlor!

Färgkombinationer

Jag vet att jag kallar dessa tusenskönor, men du kan göra vilken färgkombination som helst för att skapa alla olika typer av blommor! Jag älskar solrosorna med gula och bruna pärlor!


Blomsterarmband, ringar, halsband, örhängen!

Nu när du har den grundläggande handledningen om hur man gör en blomma med pärlor, kan du göra ringar, halsband och till och med söta hängiga örhängen! Sluta inte bara med att göra armband!

Om du vill spara det här inlägget till senare kan du fästa några av bilderna nedan! Och om det slutar med att du gör några roliga armband så skulle jag älska att se dem!

Fler DIY-armband:

Similar Posts