Hur man ritar ett anpassat ansiktslöst porträtt

Hur man ritar ett anpassat ansiktslöst porträtt

Det här inlägget kan innehålla Amazon eller andra affiliate-länkar. Om du köper något via länken kan jag få en liten provision för att hjälpa dig att stödja den här webbplatsen utan extra kostnad för dig.

Lär dig hur man ritar ett anpassat ansiktslöst porträtt med hjälp av procreate-appen. En superlätt teknik som jag kommer att gå igenom på video!

Tillbehör för att skapa porträttet:

  • Skapa app: https://apps.apple.com/app/apple-store/id425073498
  • iPad penna
  • iPad

iPaden måste vara kompatibel med iPencil! Det finns två olika versioner av pennan. Och de äldre fungerar med iPad pro! Dubbelkolla bara innan du köper att rätt penna fungerar med rätt iPad!

Procreate-appen är den riktiga Allstar! Jag älskar den här appen. Det är vad jag har användning för att göra mina klippfiler och för att designa mina klistermärken! Jag har en video som går över grunderna i procreate-appen!

Eftersom det bara finns så mycket om hur man gör – filmade jag allt på youtube! Den här videon borde hjälpa dig att ta reda på grunderna!

Hur man ritar ett anpassat ansiktslöst porträtt

Några saker att notera:

  • Många olika borstar att använda. Jag använder en monolin. Men det finns målarpenslar som kan ge coola effekter och få ditt porträtt att se akvarell ut! Lek med dem!

  • Välj ett foto som har bilder på stående personer eller överkroppar. Att sitta eller luta sig ser alltid lite obekvämt ut när man ritar.

  • Jag använder färgverktyget för att plocka upp färger så att det matchar bilden. MEN det finns tillfällen då färgerna bara ser ut (huden är för orange – håret blir lila eller grått) Använd din kreativa licens för att justera det så att det ser bra ut. I videon såg min mans skjorta superkonstig ut där mitt hår var – så jag ritade bara håret över det!
Hur man skapar bakgrunden på porträttet

Det finns så många sätt att göra bakgrunden. Jag diskuterade det inte riktigt på videon – men ville prata om det här!

Du kan lämna den vit. Lämna originalbakgrunden (jag tycker det ser så coolt ut med den ritade bilden på en riktig bakgrund).

Rita in din egen roliga unika bakgrund

Du kan också rita i bakgrunden som min dotter gjorde med den här jeepen!

Eller lägg till lite vattenfärg i bakgrunden!

Här är några av de andra roliga designerna som min dotter har ritat!

Du kan också ta den här grundläggande tekniken och använda dem för att rita vad som helst: Hundporträtt eller till och med spåra ditt barndomshem och skapa en rolig husbild!

Det finns seriöst så många fantastiska saker du kan göra med detta grundläggande sätt!
Min dotter har till och med ritat bilder och förvandlat dem till klistermärken! Det är en av de coolaste presentidéerna för de som är svåra att handla åt människor! (Om du behöver hjälp med att göra klistermärken: HUR MAN GÖR KLISTERMÄRKER!)

Om du vill fästa detta för senare – Här är en bra bild att fästa:

Similar Posts