Hur man skär byxor i Capris

Hur man skär byxor i Capris

Jag fullkomligt älskar ett par bekväma capribyxor.

De måste sitta fint runt midjan och så klart få min hiney att se bra ut, men det jag är mest kräsen med är längden. Jag gillar att capris går bara en touch förbi knät. Jag gillar inte att de är mitt på kalven eller längre för då känner jag att jag har korta byxor på mig och jag känner mig inte lika bekväm i dem. Men det är bara jag.

Mitt favoritpar capris har jag haft i flera somrar nu och de är bortom inbrutna och kommer närmare och närmare att bli utslitna. Jag har varit orolig för att hitta ett annat par som har den perfekta längden.

titelbild för How to Cut Pants into Capris

Tidigare i veckan gick jag igenom mina kläder för att bli av med några. Jag hittade ett par jeans som passade mig bra men jag verkade aldrig bära dem. Det var då mitt genidrag slog till! Dessa kommer att bli mina ny favorit capris!

bild av långbyxor och favoritpar capris

Jag använde ett par av mina favoritcapris som mall för att förvandla långbyxorna till capris. Det är verkligen ganska enkelt, jag lovar.

Tillbehör som används för att skära byxor i Capris

Föremål som länkas nedan kan gå till liknande föremål när exakta föremål inte kunde hittas online. Länkar är affiliate så när du köper kommer jag att få en liten kickback för att hjälpa till att finansiera nästa handledning!

Hur man skär byxor i Capris

Vik båda paren på mitten. Lägg capris ovanpå byxorna. Ställ dig inte i linje med midjan utan snarare grenen på de två paren. På så sätt blir längden densamma.

bild av att använda capris som ett mönster ovanpå långbyxor

Med en vass sax klipper du byxbenen lite längre än caprisen. Du behöver utrymme att fålla.

bild av fållad capris

Jag använde en serger längs de råa kanterna på benen, men detta steg är helt frivillig. Jag gillar bara inte att ta itu med trådiga kanter.

bild av sågad fåll

Vänd den nedre ½ tum av benet under och sy.

Jag hade ursprungligen tänkt att lämna dem så, men efter att ha provat dem kändes de bara en smula för långa fortfarande så jag gav ändarna 1 rulle till under och sydde igen.

bild av capris benfåll

Du kan se två sylinjer på insidan eftersom jag rullade den igen, men bara den ena sylinjen syns på utsidan. Så jag antar att jag verkligen inte behövde serga ändarna. Jaja.

bild av capris benfåll

Jag provade dem igen och de var perfekta!

Jag är så exalterad över att ha ytterligare ett par Capris som jag vet att jag kommer att må bra i!

collagebild av en kvinna som bär nya capris

Vilken typ av kläder är du kräsen med? Dela och lämna en kommentar nedan!

Vår sömnadslista

Följ The Crafty Blog Stalker

Similar Posts