Mitt favoritmaskmönster - En tjej och en limpistol

Mitt favoritmaskmönster – En tjej och en limpistol

Det här inlägget kan innehålla Amazon eller andra affiliate-länkar. Om du köper något via länken kan jag få en liten provision för att hjälpa dig att stödja den här webbplatsen utan extra kostnad för dig.

Skapa dina egna fantastiska skräddarsydda masker med mitt favoritmaskmönster! Det finns så många roliga mönster och tryck av tyg att du kan ha en mask som matchar varje outfit!

Om du följer mig på Instagram – Du har sett mig göra mask efter mask!

När vi gick till Disneyworld- var tvungen att göra några teman masker.


När vi slog upp Universal Studios – Harry Potter-masker!

Vi har gjort tie dye tyg och sytt dem till masker.

Och jag vet inte om du har varit nere i tyggången i Joann Stores — men jag FORTSÄTTER att köpa roligt tyg för att förvandla till masker! Blommor, vänner, pommes frites, flamingos! alla mina favorit F-ord!

Och varje gång jag lägger upp dessa masker, blir jag FLÖDAD av frågor om mitt favoritmaskmönster och tutorial! Så jag tänkte bara dela med mig av den jag hittade som jag älskar mest!

Mitt favoritmaskmönster:

Den är från Sweet Red Poppy! Jag gillar det eftersom A. Det är superlätt. B. Hon har alla storlekar så jag kan göra alla i min familj till en. och C. Det är så bekvämt! Jag är lite klaustrofobisk och masker som sitter för hårt i ansiktet ger mig stora panikattacker. Så jag älskar att jag kan göra min lite större så att den inte sitter så mysig i ansiktet!

Hon har även en utskrivbar version här: https://sweetredpoppy.com/how-to-sew-a-surgical-face-mask/

och realistiskt – hon har en hel del olika mönster om du letar efter olika stilar. Jag tycker bara att hennes instruktioner är enklast att följa – Plus att jag älskar att titta på en video kontra att läsa instruktioner!

Jag lägger faktiskt bara två veck på sidan istället för här tre!

Vi gillar den här typen av resår också – den är supermjuk för öronen!

Så där går du! Klicka över och ta hennes gratismönster och börja göra dina egna masker!

Om du behöver en behändig dandy upcycle för att förvara dina masker i – kolla in det här inlägget med gratis utskrivbart!

och min sociala distanserande klippfil som fortfarande är min favorit!

Similar Posts