fun lane raglan shirt

Raglan skjorta diy – En tjej och en limpistol

Det här inlägget kan innehålla Amazon eller andra affiliate-länkar. Om du köper något via länken kan jag få en liten provision för att hjälpa dig att stödja den här webbplatsen utan extra kostnad för dig.

Det här inlägget är ett public service-meddelande! Jag älskar verkligen det här mönstret och ville berätta om det! INTE sponsrad!!! (Dessutom hittade jag det här inlägget i utkast från bokstavligen ett år sedan!!)

Jag har aldrig använt ett mönster (okej…jag gjorde det på college. Jag vet HUR man använder ett mönster. men mestadels är jag bara som ögonglob och draperar och räknar ut skitsaker själv. (som Project Runway men saknar den riktiga talangen) Men Raglanärmar är lite knepiga att bemästra – och jag såg hela tiden #laneraglan på instagram dyka upp… och jag köpte äntligen mitt första mönster på ÅR. Lane Raglan. Och nu kan jag piska ihop en raglanskjorta!


laneraglansquarecover_artboard-2-600x600


JAG ÄLSKAR DET HÄR MÖNSTERN! KÄRLEK. Gift dig på en strand på Hawaii när solen går ner. KÄRLEK.

Den kommer med många roliga alternativ … men jag gjorde bara grunderna – lång ärm och ficka.


lane raglanskjorta


Och jag älskade det. Det var häftigt. Jag använde sweatshirtmaterial (för att det var vinter) Det sydde så lätt!


sötaste-skjort-mönster


Sedan gjorde jag som jag alltid gör…blev besatt. Jag köpte löjligt mycket jerseystickat i alla färger och mönster.

Jag var tvungen att göra mig en kortärmad version…Jag lämnade manschetten i botten och förlängde bara livstycket. Jag ÄLSKAR att det inte finns någon mätning eller tanke-Bara lägg ut mönstret och klipp! (lämnade från fickan)


rolig raglanskjorta
raglanskjorta


Sedan utökade jag den för att göra en klänning till min dotter! (Vi gjorde den av en billig sticka från walmart som dottern valde ut – och när vi tvättade den skrynklade den sig runt botten. Så döm inte mönstret efter min nybörjare!


lättklädd-mönster
raglanärm
ärmar-på-tjej-klänning


Du kan också göra den med huva och TUMHÅL (min dotter begärde personligen detta nästa för henne!)


laneraglan4


och det finns till och med en barnversion!

camdenraglanfi-600x600


Och gjort detta för min dotter…och hon ÄLSKAR det~ (jag lade till det samlade men det är det grundläggande undertill)

hur-man-sy-en-samlad-skjorta-front


Okej! Det är allt! Om du letar efter ett roligt och enkelt mönster – kolla in det!

Similar Posts