Sherwin Williams Marshmallow - SW 7001

Sherwin Williams Marshmallow – SW 7001

Idag delar jag med mig av min mest använda målarfärg med många exempelfoton från mitt hem. Sherwin Williams Marshmallow är en ljus, varm vit.

SW 7001 har blivit min favoritfärg när jag vill ha något ljust, rent och enkelt. Jag använde till och med den här färgen på mitt första äventyr med målat exteriörtegel.

Relaterade länkar: Hur man väljer rätt vit färg, målar min bänkskiva i falsk marmor, hur man väljer en färghistoria för ditt hem.

Sherwin Williams Marshmallow – SW 7001

Om du letar efter en vit färg som känns lite varm utan att vara beige är Marshmallow ett utmärkt val. Jag ville ha en färg med varma undertoner så att den inte skulle bli kall.

Jag ville inte heller ha något som såg gult ut. SW 7001 känns ljus och lätt med lätta varma undertoner. Jag har använt den i hela mitt hem – två gånger! I det här inlägget kommer du att se hur mångsidig den är för en mängd olika utrymmen.

SW 7001 fungerar bra för:

  • innerväggar
  • Tak
  • Trim
  • exteriör
  • Rum med naturligt ljus
  • Rum som ansluter

SW Marshmallow känns:

  • lätt varm
  • Ljust och rent
  • knaprig
  • Färsk

Ljusreflekterande värde:

LRV för Marshmallow (SW 7001) är 82 %, vilket är i den ljusa änden av det benvita spektrumet. Även om den ser ljusvit ut när den används i väl upplysta utrymmen, är Marshmallow en ljus, varm “greige” vit med en inslag av beige.

Färgen ser annorlunda ut i det här rummet med den målade takreflektionen. Jag har funnit att Marshmallow passar bra med alla färger jag har använt bredvid.

Utvändigt målad med SW 7001:

Här är utsidan av mitt tidigare hem målat med SW Marshmallow. I vårt område finns det många hem med tegel målat vitt, och jag började märka att många hem ser för skarpa ut när de använder otonat vitt.

Det är viktigt att använda en färg med undertoner som smälter in i naturen för exteriörfärg.

Vill du läsa mer? Kolla upp…

Similar Posts