Upcycling-idéer för köket

Upcycling-idéer för köket

När jag skriver den här bloggen ser jag så många fantastiska och kreativa upcyclingidéer. Upcycling är när du tar något gammalt eller oanvänt och gör det till något mer användbart och vackert. Det är inte en ny idé på något sätt; snarare tycker jag att det har blivit mer av en rolig trend i dagens tuffa ekonomi. Idag ville jag fokusera specifikt på upcyclingidéer för köket.

Återanvänd skedar till krokar

Sparsamhetsbutiker har alltid en avdelning med oönskade redskap. Här är en videohandledning om hur man förvandlar skedar till krokar.

Trä brända träskedar

Upcycle träskedar genom att bränna dem med en lödkolv. Dessa är fantastiska presenter för semestern eller för en inflyttningspresent.

Se YouTube-videon jag gjorde.

Upcycled Mason Jar redskapshållare

Här är en väldigt enkel upcycled som är praktiskt taget gratis! Allt du behöver är några återvunna såsburkar och denna gratis utskrivbara. Skriv ut, klipp och knyt den på dina Mason-burkar för att använda till en fest för vilken dag som helst!

Hämta den kostnadsfria utskrivbara här: Utensil Jar Gratis utskrivbar nedladdning

Återvunnen burkredskapshållare

Andra roliga återanvända idéer för köket

Jag har gjort min del av återvunna hantverksprojekt men vissa människor förvånar mig bara med de saker de skapar.

Det här är en rolig idé från Sweet Something Design. Hon vände en “hemsk glitterbricka” hon hittade i en lågprisbutik, spraymålade den i glansigt vit och täckte den med återvunna flaskkorkar som hon också spraymålade i sina favoritfärger sommartid. Med ett lager akrylvatten ovanpå förvandlade hon denna oönskade bricka till en fantastisk serveringsbricka.

Upcyclingidéer för köket (5)

Nu är denna upcycling-idé ett rent geni. Jag skulle aldrig ha tänkt på det. Detta är en återvunnen lekmatta för barnpussel förvandlad till en köksmatta från DIY Show Off. Med lite primer, färg och kreativitet skapade hon New Orleans affischinspirerad köksgolvmatta.

Upcycling-idéer för köket (2)

Åh vad jag önskar att jag hade källan till den här! Jag hittade detta på Pinterest för länge sedan, sparade bilden och tappade källan. L Om någon vet, vänligen lämna en kommentar till jag kan ge dem kredit! Det här är en gammal skåpdörr som förvandlats till en härlig menytavla! Vem skulle inte vilja ha detta i sitt kök???

Upcyclingidéer för köket (3)

En fantastisk idé från Life Hacker, det här är ett gammalt staket som vänder kökspinnar!

Upcycled kökspinnebräda

OK, här är en till som jag tappade källan till!! Jag känner mig fruktansvärt. Återigen, låt mig veta om den här är din! Denna återanvända belysningsidé är VISST unik och jag kan inte föreställa mig den i något annat rum UTOM köket. De är färgglada vintagekragar som är vända ljuskrona!

Upcyclingidéer för köket (1)

kul kul kul! Denna nästa bit av inspiration är från The Crafted Sparrow. Förvandla burken med slantar som sitter i din garderob till fantastisk köksväggkonst!

Upcyclingidéer för köket (4)

Så många idéer, så lite tid. Hoppas du gillade mina favorit upcyclingidéer för köket!

Du kanske också gillar

Innan du går, här är en rolig videohandledning om hur du förvandlar mjölkkannor till blommor!

Här är några roligare skräp att uppskatta idéer och handledning! Om du missat dem!

Den här artikeln uppdaterades och förbättrades från januari 2013.

Similar Posts