Värdinna med det mest-est.  Enkla idéer för att göra gästerna bekväma.

Värdinna med det mest-est. Enkla idéer för att göra gästerna bekväma.

Avslöjande: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Det betyder att vi kan få en liten provision om du väljer att köpa något från en länk vi lägger upp (inklusive länkar till amazon.com eftersom vi är deltagare i Amazon Services LLC Associates-programmet.) Oroa dig inte, det kommer inte att göra det. kosta dig vad som helst.

**Det här inlägget är sponsrat av Kohl’s och ShopStyle Collective. Alla åsikter är mina egna!**

Semestern innebär gäster och många av oss kommer att vara värdar! Vi har alltid några fester hemma, och i år kommer vi att ha övernattande gäster efter jul! Om jag ska vara ärlig så har jag en hat-/kärleksrelation med gäster. Jag ÄLSKAR människorna, men jag älskar inte att känna pressen jag lägger på mig själv att göra allt “perfekt”. Jag är min egen värsta fiende! Med detta sagt finns det några enkla idéer för att skapa ett mysigt gästrum i ditt hem. Dessa få tips kommer att få gästerna att känna sig som hemma, lite bortskämda, utan att vara överväldigande för dig!

För många av mina värdbehov går jag direkt till Kohl’s. Jag älskar det breda utbudet de har för hem och kläder, och smink och presenter…i stort sett allt jag behöver på ett och samma ställe.
De har också utmärkt försäljning och nedsättningar. Jag älskar att samla belöning Kohls kontanter också!
Just nu, till och med 24/12, kan du få 20 % rabatt på allt med koden ENJOY20.
Glöm inte, om du är i en tidskris, att dra fördel av hämtning i butik!

Här är några enkla idéer för att göra gästerna bekväma!

1. Byt ut lakanen till något väder som passar.

Jag gör inte det här med sängarna vi sover i varje natt förrän halvvägs genom säsongen. Jag bara glömmer; men med gäster är jag alltid på topp med att göra sängen perfekt bekväm. Till vintern lägger jag några av dessa supermjuka flanelllakan på vår gästsäng. De gör saker SÅ mysiga och är supermjuka. Jag är ett stort fan! De har massor av tryck, men den här klassiska pläden verkade vara den perfekta passformen!

2. Köp en ny uppsättning fluffiga handdukar.

Ingen vill lämna en gäst repiga, tunna, fläckiga handdukar. Jag tar alltid minst ett par nya handdukar när det kommer gäster!
Dessa fluffiga handdukar jag hittade på Kohls är inte bara de mjukaste utan också billiga. Jag älskar dem!

3. Tänd ett ljus.

Ingenting ger ett rum nytt liv mer än en smaskig doft! Detta vinterbärs- och granljus är en ny favorit hos mig. Jag köpte den baserat på recensionerna! Det kostar bara 7,19 $ och ger verkligen ett eländigt slag för bara slantar! Jag känner att det får mitt hem att dofta precis som jul. Dessutom ser det bara festligt ut att sitta på ett nattduksbord.

4. Lägg till ett nytt täcke eller ta ditt till kemtvättarna.

Jag vet inte med dig, men jag är ganska bra på att tvätta mina lakan. Täcken å andra sidan? Det är dags att jag byter ut några i mitt hus eller kemtvättar dem! Att ha gäster är en underbar påminnelse om att fräscha upp saker och ting. Jag hittade den här täcket nyligen och visste att jag var tvungen att ha den!

Denna dobby clip dot-täcken är min favorit. Jag älskar att det är en enkel vit men har en så rolig konsistens som gör den helt annorlunda! Det passar bra med nästan vad som helst! Den slår helt och hållet emot den där julröda, men skulle också övergå till vilken årstid eller högtid som helst!

5. Lägg till lite säsongsbetonad grönska.

Jag känner att grönska eller blommor verkligen kan lyfta vilket utrymme som helst. Vi pratar inte snarare om din mormors sidenblommakorgar, ett enkelt tillägg till nattduksbordet, bunten med handdukar eller var som helst. Denna vasfiller full av grönska och vita bär gjorde verkligen gästutrymmet lite mer speciellt utan större ansträngning!

Jag lade också till lite grön girlang till sängramen för att göra saker lite mer “juliga”!

6. Snäpp några nya kuddar för att blanda ihop saker.

Jag är beroende av 2 saker. Diet Cola och slängkuddar. Jag kan inte få nog, och gillar inte att bli av med dem. Det är bara ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att byta saker och dekorera. För det här utrymmet ville jag skaffa en koordinerande semesterpläd. Dessa rutiga fjäderfyllda kuddar är inte bara SUPER mjuka, utan helt underbara! Den där julpläden och de där tofsarna är den perfekta kombinationen!

Jag ville också ha lite rött, så dessa grundläggande röda avlånga kuddar verkade vara det perfekta tillskottet.


Jag hoppas att du stressar mindre över att vara värd och njuter av din tid med familj och vänner. Dessa enkla tips kan alltid införlivas tack vare de omfattande alternativen på Kohl’s. Var noga med att få tag på några saker för att få dina gäster att känna sig mer hemma denna semesterperiod och framåt!

Similar Posts