spring wreath idea

Vårkransidé med AC Moore

Det här är ett sponsrat inlägg skrivet av mig på uppdrag av AC Moore för IZEA. Alla åsikter är 100% mina.

Dela två enkla pappershantverk med hjälp av AC Moore! Gör en enkel vårkrans och en bedårande presentpåse med blomtema.

Båda projekten är ljusa, glada och perfekta för de varmare månaderna!

Jag ÄLSKAR när vädret börjar bli varmare, för det är det perfekta tillfället att sprida glädje med ljusa och färgglada pysselprojekt!

Jag skapade den här enkla vårkransen med scrapbook-papper från AC Moore-butiker (deras Love Nicole-butiksmärke är min favorit för underbara pappersalternativ), och jag är så glad att dela den med er alla idag!

vårkrans idé

Här är bara ett urval av Love Nicole-papper som finns i AC Moores butiker. Jag använde seten “Tonal Patterns” och “Paradise” för att skapa dessa två enkla projekt.

Jag älskade att bläddra i AC Moore för att hitta inspiration till mina gör-det-själv, och jag har precis lärt mig ett annat roligt faktum: AC Moore har samarbetat med Create and Craft för att ge dig AC Moore Hour, en hantverksshow som du kan se på DISH Network eller streama online ( eller titta här: createandcraft.com)! AC Moore Hour är 11 AM EST varje Onsdag!

scrapbook papper

Så låt oss komma till vårkransen!

Du behöver ditt val av scrapbook-papper, en kransform, vass sax (eller en hantverksstans) och varmt lim.

klippbokpapper 2

Jag valde åtta olika mönster från min pappersdyna och klippte ut cirka 24 blad från varje papper. Du kan enkelt göra detta för hand (det går snabbare än du tror, ​​och du kan klippa ut flera åt gången), eller använd en hantverksstans om du hellre vill.

papperskrans 4

Värm upp din limpistol och ta din första färg och limma en rad runt din kransform. Jag gick inte hela vägen runt till baksidan av formen, bara framsidan och sidorna.

Skapa flera överlappande rader, varmlimma dina löv på plats.

gör en papperskrans

Jag gjorde mellan 4-6 rader av varje färg. Hela den här kransen tog ungefär en och en halv timme att sätta ihop!

papperskrans 3

Jag älskar verkligen hur det blev. Det här är den perfekta innerkransen för din mantel, gallerivägg eller var som helst du vill ha lite vårfärg!

papperskrans

Jag ville fortsätta att pyssla med mina underbara papper av märket Love Nicole och jag bestämde mig för att göra ytterligare ett snabbt projekt – en presentpåse i 3D! Jag använde “Paradise” pappersdynan, lite glitterkartong, ett sugrör och varmt lim…

scrapbook pappershantverk

Skär ditt papper i tunna remsor och stansa ut en cirkel från din glitterkartong.

Ta en längd papper, vik över och varmlimma ihop. Limma fast den på baksidan av din glittercirkel. upprepa!

blomma presentpåse hur man

Klipp ut några blad från grönt kartong och limma dem, tillsammans med ditt sugrör och blomma, i en vanlig presentpåse…

blomma presentpåse hur man

Är det inte bedårande? Denna presentpåse är perfekt för mors dag, eller en vårfödelsedag för en favoritperson.

Jag har så många fler papperspysselidéer för mina Love Nicole papperskuddar från AC Moore, men jag letar alltid efter nya idéer! Lämna din favoritidé för pappershantverk i kommentarerna!

Tack för att du läste allt om min vårkrans DIY med AC Moore! Ha en bra dag!

Besök sponsorwebbplatsen

Similar Posts